کایلی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 2190 عنوان نفرین 85 بازدید | 17 پست مادرشوهرم بهم ظلم کرد بهم دروغ گفت فرق گذاشت آخرشم نفرین کرد که به خودش برگشت مجبورم برم خونش ماهی یکبار چجوری رفتار کنم؟؟؟ 1403/03/18 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 4058 همیناروکرده منم دوسال دورخونه و پسراودختراش خط کشیدم شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
کایلی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 2190 چجوری به خودش برگشت؟ افتاد آسیب دید استراحت مطلقی شد اسیر دکتر شده
غم555 عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6032 آخ منم دلم خونه از دستش خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 کلا افرادیکه نفرین میکنن درک نمیکنمو خیلی حس بدی دارم بهشمتاسفانه نزدیکان منم اهل نفرین هستند کاملا بی منطق نزدیکان رو نفرین میکننبده ماجرای ما این هست نفریناشون میگیره!!!جسارتا کسی راهکار داشت به منم بگه
کایلی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 2190 همیناروکرده منم دوسال دورخونه و پسراودختراش خط کشیدم دقیمه همشون با من دشمنن
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 4058 دقیمه همشون با من دشمنن مث من.تویه ساختمونیم.هف هش ماهی میشه صورتشون ندیدم.طوری رفت وامدمیکنم ک نبینمشون شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
کایلی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 2190 مث من.تویه ساختمونیم.هف هش ماهی میشه صورتشون ندیدم.طوری رفت وامدمیکنم ک نبینمشون اینا هیچی بع ما ندادن طلبکارم هستن
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 4058 اینا هیچی بع ما ندادن طلبکارم هستن واس ماهم تا ۳۵ سالگی همسرم خوردن خوردن.فکرمیکردن بعدازدواجم باید نه تنها همسرم من و بچمم حمالشون شیم.اونم ک فک کردن.خیلی بهشون احترام کردم حالیشون نشد دم درآوردن منم یه روز شدم مث خودشون.الان رفتارم مث خودشونه شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
کایلی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 2190 واس ماهم تا ۳۵ سالگی همسرم خوردن خوردن.فکرمیکردن بعدازدواجم باید نه تنها همسرم من و بچمم حمالشون شیم ... مثل خودشون رفتار میکنی نفرین میکنن
کایلی۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/11 تعداد پست: 2190 واس ماهم تا ۳۵ سالگی همسرم خوردن خوردن.فکرمیکردن بعدازدواجم باید نه تنها همسرم من و بچمم حمالشون شیم ... دقیقا همینو میخواد من حمالشون شم و سیاهی لشکرشون باشم
اتیشسردجدید عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 4058 مثل خودشون رفتار میکنی نفرین میکنن نه.کلا انگارهمونمیبینیم.فقط باپسرش ک همسرم باشه حرف میزنه اونم مجبور چون بعدفوت پدرشوهرم کم وکسری خونه رو همسرم با هزینه خودشون میخره میاره دم دستشون.درصورتیکه خواهرشوهرام مدام بیرون میرن و مادرشوهرم جوانه.تقریبا ۵۰ سالشه.دراین حد.پسرمن ازبس بدرفتاریشون دید ۵ سالشه ولی نمیره خونه اونا.حتی گهگداری میشنوم حالشم بپرسن پسرم جوابشون نمیده.منم راحت شدم .بخدا محبت الکی وسیاست بازی نبود.مث خانوادم دوسشون داشتم.هرجالنگ میموندن نظرمیدادم ولی مدام شماتت و زخم زبون میزدن .خودم شهرشون عریبم خیرسرشون شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود