2789
عنوان

یه سوال .....

61 بازدید | 12 پست

کسی که توی جمع های خانوادگی مغرور هست و زیاد خوش اخلاق نیست ولی توی جمع های دیگه و کلا پیش غریبه ها منظورم جمع دوستانه نیست،کلا نمکدونه هم میخنده هم میخندونه 

فازش چیه 

مشکلش چیه 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ی جمع خانوادگی مزخرف و بیخود مثل من داره

نه بد هم نیست خوبه ولی من توی هردو جمع ثابتم و میبینم برام سواله 

اینم میشه 

احتمال خیلی زیاد همینه چون من واقعا درکش میکنم 

توی خانواده ای بدنیا اومدم که همش بچه های اون یکی خالم عزیز بودن و ما تا حالا یکبارم مهر و محبت خاله و دایی ندیدیم

🚫لطفا درخواست دوستی ندین ممنون🚫کاربری دست دو نفره

نه بد هم نیست خوبه ولی من توی هردو جمع ثابتم و میبینم برام سواله 

بالاخره یچیزی هست شاید شما نمیدونی 

شاید خانواده باهاش خوب نباشن

احتمال خیلی زیاد همینه چون من واقعا درکش میکنم  توی خانواده ای بدنیا اومدم که همش بچه های اون ...

والا مال ما هم مادر بزرگم یکم فرق می‌داشت بین نوه ها ولی چون دوریم زیاد اهمیت نمیدم ولی اسی گفت انگار فامیل خوبی داره اینطوریه

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
غریبه پرست 

جدا از اون من در هر دو جمع ثابتم 

حالا اونطورم نیس که با هم سن و سال طرف هم باشه ها اما نمیدونم چرا اینطوره

والا مال ما هم مادر بزرگم یکم فرق می‌داشت بین نوه ها ولی چون دوریم زیاد اهمیت نمیدم ولی اسی گفت انگا ...

هعی نمیدونم چی بگم

ما که جلوی چشممون به اونا اهمیت میدن به ما ن

دلیلشم بابای وضع خوبه

تمام سعیم اینه درس بخونم موفق بشم 

باورت میشه میشینن قیافه منو مسخره میکنن؟

جدا از اون من در هر دو جمع ثابتم  حالا اونطورم نیس که با هم سن و سال طرف هم باشه ها اما نمیدون ...

والا منم اینطوریم شاید با یکسی تو جمع مشکل داره چی بگم

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
هعی نمیدونم چی بگم ما که جلوی چشممون به اونا اهمیت میدن به ما ن دلیلشم بابای وضع خوبه تمام سعیم ا ...

پس محلشون نزار یا کم رفت آمد کن اهمیت نده چون منم زیاد به فرق گذاشتنای مامان بزرگم اهمیت نمیدم حسی هم ندارم بیخیال خودت و سلامیتت ارزشمندی هیچ وقت ناراحت نشو امیدوارم به خواسته هات برسی

پس محلشون نزار یا کم رفت آمد کن اهمیت نده چون منم زیاد به فرق گذاشتنای مامان بزرگم اهمیت نمیدم حسی ه ...

آره دیگه از امروز به خودم قول دادم که دیگه بهشون اهمیت ندم و واسم مهم نباشن

مرسی عزیزم همچنین❤️