2777
2789
عنوان

ختم ازدواج

170 بازدید | 16 پست

فردا روز اول ذی حجه و روز ازدواج حضرت علی و فاطمه س است. میخوام ختم موثر برداریم. 

۱_ختم ۴۰روزه(مزمل، انشراح، ذاریات، طلاق)
۲_ختم ۱۱روزه ی مزمل
۳_ختم ۴۰روزه ی سوره نور برای پیدا شدن خواستگار مناسب
۴_ختم سوره فتح (۳مرتبه) به مدت ۴۰روز
و

ثوابه هرچی ختم برداریم هدیه به همه انسان های پاک و مومن

دوستا نظرتونو به صورت  عدد بگین  که کدومشو برداریم؟

با اجازه اسی 

سلام

دوستان من ی کلاس آنلاین شرکت کردم دیروز عکس ی وسیله رو فرستادم واسه استاد که تایید کنه خوبه یا ن

آنلاین میشه ولی جواب نمیده چون میبینم توی چنلش چت میکنه

دوباره امروز بهش پیام دادم بنظرتون کارم زشت نبود؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

میشه یکم بیشتر راجبش توضیح بدی

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اجازه اسی  سلام دوستان من ی کلاس آنلاین شرکت کردم دیروز عکس ی وسیله رو فرستادم واسه استاد ...

نه چرا زشت باشه

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂

دوست دارم خواستگار داشته باشم ولی دوست ندارم ازدواج کنم فعلا طبیعیه؟😭🙂 به نظر من سوره فتح خوبه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

میشه یکی ببشتر توضیح بده باید چیکار کنیم 

دوست دارم خواستگار داشته باشم ولی دوست ندارم ازدواج کنم فعلا طبیعیه؟😭🙂 به نظر من سوره فتح خوبه

سوره فتح برا ازدواج موفقه.سوره مزمل برا خواستگار بهتره

من خواستگار نمیخوام این ختما باعث میشه به عشقم برسم یا شرایط و راه رسیدمون راحت تر بشه؟

سوره نور بهتره بخونی.   به این ایدی درایتا پیام بده به گروه ختم ادت کنم.@Shadi391