2821
2789
عنوان

خوب نیستم

110 بازدید | 13 پست

چندماه دیگه ۱۸ سالم میشه هنوز مامانم نمیزاره با دوستام برم بیرون یا اونجور که دوس دارم لباس بپوشم

بعد دوست پسرم شهر دیگس میدونه بهش میگم بیاد فقط ببینیم همو تو هم از دور ببین مارو ولی قبول نمیکنه .. این یکی دوسال چندبار حملات عصبی داشتم تست داده بودم افسردگی هم یکم دارم بهش میگم مامان یکم واسم سخت نگیر بزار منم زندگی کنم قرار نیس همیشه اینطور باشه منم باید برم بیرون یادبگیرم چطور با مردم ارتباط برقرار کنم ولی خب... حتی امتحان هم امروز نتونستم بخونم حالم بد بود 

خودشم میبینه ناراحتم اینجوری اذیت میشه میگه خدا منو بکشه ولی بفکر من نیس همش بفکر اینه بقیه چه فکر میکنن 

کاش بیشتر میتونستم تحمل کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مامانت فکر میکنه اینجوری حس حامی داشتن بهت دست میده:(مشخصه دوستت داره؛شاید یه ترومایی داره که نمیتونه تنها بفرستت بیرون

من خودم دخترم خیلی بهم میگه؛ولی جامعه ناامنه واقعا خطرناکه

مامان و بابای من اگه بفهمن دوس پسر یا رل اگه دارم منو میکشن ولی خیالم راحته چون سینگلم😁😁اصلا به خاطر این ماجرا منم دوستی ندارم به خاطر گیر های پدرو مادر البته حق دارن بنظرم 

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
مامانت فکر میکنه اینجوری حس حامی داشتن بهت دست میده:(مشخصه دوستت داره؛شاید یه ترومایی داره که نمیتون ...

مامان بابا هامون حق دارن والا زمونه خطرناکیه من خودمو جای بابا و مامانم می‌زارم میبینم اگه منم جاشون بودم همین کارو میکردم

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
مامان و بابای من اگه بفهمن دوس پسر یا رل اگه دارم منو میکشن ولی خیالم راحته چون سینگلم😁😁اصلا به خا ...

میدونه اونا هم نگرانن ولی نمیشه که دیگه اینقد سخت بگیرن

میدونه اونا هم نگرانن ولی نمیشه که دیگه اینقد سخت بگیرن

پس برو پیش روانشناس به خاطر افسردگیت تاثیر زیادی داره تو زندگیت