2777
2789
عنوان

😂😂😂بیاید بگم بخندین

108 بازدید | 13 پست

اولا که خیانت نیس که بخوام ساده ازش بگذرم

اعتماد به نفسم فروکش کرده با بچه ی تو شیکم خودمو سرتا پا ایراد میبینم چون دو سه روزه از خیانت مجازیه شوهرم با یه زن با خبر شدم فعلنم هیچ واکنشی نشون ندادم و ریختم توی خودم

حالا بگذریم امروز ظهر خوابید من رفتم توی تل چتاشونو بخونم😂دیدم با زنه دعواشون شده حالا بگید سر چی؟! سر اینکه از زنه عکس اونجاشو خواسته بود زنه با کلی نلز و ادا فرستاده بوده بعدم پاک کرده بود اما از چتاشون فهمیدم بودم سر اینکه سیاه بود دعواشون شده بود و زنه قهر کرده بود😂😂😂😂نمیدونم باید گریه کنم و تاسف بخورم با فکر مریض این مرد شوهرم با ۲۵سال سن بخدا از یه بچه دبیرستانی ام عقلش کمتره هنو مونده تا بالغ شه 

کی دیوونه بشم و جرش بدم الله داند😒😏 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چی باعث میشه ک شما بیاین تیکه بپرونین به خودتون مربوطه  اما یاد بگیرید که تا جای کسی نبو ...

عزیزم تنها کاری که ما میتونیم انجام بدیم خندوندن طرف هست تا کمی از بار سنگینی که روی دوشش احساس میکنه کاسته بشه . 

تکه پروندن تعریف دیگری دارد و به قصد تمسخر انجام میشه 

الان با توجه به اینکه همه موبایل دارن و شبکه‌های اجتماعی هم وسعت بسیار بی رویه ای گرفته و زیرساخت هاش در جامعه ما نیست ،خیانت به اشکال مختلف اینقدر زیاد شده . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم تنها کاری که ما میتونیم انجام بدیم خندوندن طرف هست تا کمی از بار سنگینی که روی دوشش احساس میکن ...

من دست و بالم بستس 

باردارم حتی منی ک عاشق بچه بودم الان مردد شدم که نگهش دارم یا نه

انگار تو هوا معلقم نمیدونم چی به چیه

من دست و بالم بستس  باردارم حتی منی ک عاشق بچه بودم الان مردد شدم که نگهش دارم یا نه انگار تو ...

عزیزم اینقدر به خودت سخت نگیر .در دنیای مجازی طرفین همه چیز به هم دروغ میگن .یه مدت خودشونو با چت دروغ فرستادن و چت دروغ دریافت کردن مشغول میشن تمام میشه میره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .