2777
2789

بچه ها من باید 65 کیلو وزن کم کنم همه میگن اسلیو کن ولی اقواممون اسلیو کرد چند وقت بعد ایست قلبی کرد، الان دارم رژیم میگیرم بلکه بتونم کم کنم البته مطمئنم که میتونم خیلیی دوست دارم ببینم چه شکلی میشم چون خودم الان تعریف از خود نباشه صورتم خوشگله دلم میخواد ببینم بعد از لاغری چجوری میشم 🥺😍💗در ضمن بگم که هیچ چیز غیر ممکن نیست یکی از اقواممون با 50 سال سن بیشتر از 70 کیلو کم کرده و شده مثل یه دختر جوون اونوقت منی که 19 سالمه نمیتونم؟ باید از 115 برسم به 50

آره پیاده روی و حذف قند و هرنوع شکر چیز شیرین. من هم کم کردم الته نه اونقدر 13 کیلو

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن اسلیو نکن خییلی عوارض داره

قطعاً با ورزش اصولی و رژیم درست میتونی ب اونی ک میخوای نزدیک تر بشی

قبلشم حتماً چکاب اینا بده همه چیو اوکی کن

موفق باشی دمت گرم🌱✨

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

۲ ، ۳ سال براش زمان بذار دیر برس به خواسته ات ولی به چیزی برس که واقعا خوب باشه و حرفی توش نباشه ، چون بخوای زود وزن کم کنی پوستت رو خراب میکنی ، ولی اگه با یه دکتر تغذیه خوب و یه مربی ورزش حرفه ای پیش بری دو سه سال دیگه به خودت افتخار میکنی و لذت میبری از هیکلی که ساختی ، پروتئین زیاد مصرف کن آب هم همینطور و ورزش کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
درسته منم خیلیی میترسم که پوستم شل شه 🥺نمیشه با ورزش یعنی که آویزون نشه؟ 

نمیشه ...ی کلیپ دیدم خانمه ۱۰۰ خورده ای بود وقتی لاغر شد پوست بازوها و شکم آویزون شد خیلی بد

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

میشه عزیزم شما اضافه وزن تون زیاد که نیست ایشالله به زودی می‌رسید منم قراره شکر و قندو حذف کنم 

عزیزم اول هدفتو نذار رو ۵۰ . بگو مثلا از ۱۱۵ بشم ۱۰۰ بعد کم کم بیاپایین. اولین قدم هم به کل قند مصنوعی رو حذف کن از کل زندگیت هرروز برو پیاده روی .برو باشگاه اگر نمیتونی تو خونه دانلود کن و ورزش کن من ۶کیلو با رژیم فست و ورزش تو خونه و حذف قند کم کردم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡