2777
2789

چی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی رسما با خاک یکسانت کرده میخوای زنگ بزنی؟ بشین جات دختر

چیکار کنم🤦‍♀️هم از طرفی میگم زنگ بزنم زودتر تموم شه بحث. 

هم میگم نزنم دوباره اینکارو میکنه 

چرا فازتو نمیفهمم نصفه تعریف میکنی 

گفت بریم ناهار بیرون آماده شو گفتم باشه. رفتیم هی نظرش عوض میشد ک بمونیم خونه دوتایی درست کنیم یا بریم بیرون فست فود منم گفتم فرقی نداره دوتاشو پایم. 

بعد رفتیم خونشون شوخی میکردیم منم آب ریختم روش درحد ته استکان. آورد منو خونمون پیاده کرد 😂

امروز نامزدم (عقدم) رفت توی اتاق بخوابه بعد گفت میشم بمون یکم ببخشید م‌ع‌اش‌ق‌ع‌ه داشتیم یکدفعه پا شد گفت گرمه بریم بیرون منو از اتاق فرستاد بیرون خودش نیامد منم ناراحت شدم که چرا اینطور کرد چون خوش ازم خواست منم چون دففه اولم بود که یکم از ب‌د‌‌‌ن‌م رو میدید فکر کردم فکر کرده من دختر پرویی هستم که اجازه دادم خیلی ناراحت شدم اونم که این رو رید ناراحتم گریه کرد نمی‌دونم چرا اینطور کرد دلیل کارهلشو نمیدونم