2777
2789
عنوان

کاش بگذره🥲💔

89 بازدید | 6 پست

فقط هشت روز مونده،یکی دوهفته دیگ جمعه دارم کارایی ک‌دوست دارمو انجام میدم،با اینک مطمئنم اونجوری ک‌ میخوام نمیشه چون از خودم متنفرم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
برای چی از خودت متنفری 

چون ادم بدیم چون ایندمو نابود کردم چون می‌دونم خطا وردم و میکنم ولی درست نمیشم،من درد بی درمونم💔

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ادم بدیم چون ایندمو نابود کردم چون می‌دونم خطا وردم و میکنم ولی درست نمیشم،من درد بی درمونم💔

خب این چه ربطی به اینده داره . تو نباید اینجورری فکر کنید‌ . خیلی هم ادم خوبی هستی . خدا خیلی دوستت داره 

خب این چه ربطی به اینده داره . تو نباید اینجورری فکر کنید‌ . خیلی هم ادم خوبی هستی . خدا خیلی دوستت ...

فک نکنم