عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 عنوان کاش بگذره🥲💔 89 بازدید | 6 پست فقط هشت روز مونده،یکی دوهفته دیگ جمعه دارم کارایی کدوست دارمو انجام میدم،با اینک مطمئنم اونجوری ک میخوام نمیشه چون از خودم متنفرم درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:) 1403/03/18 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 برای چی از خودت متنفری چون ادم بدیم چون ایندمو نابود کردم چون میدونم خطا وردم و میکنم ولی درست نمیشم،من درد بی درمونم💔 درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 حتی تاپیکمم هیچکی نمیاد،انقدر بدبختم درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
daste_khoda عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 4188 چون ادم بدیم چون ایندمو نابود کردم چون میدونم خطا وردم و میکنم ولی درست نمیشم،من درد بی درمونم💔 خب این چه ربطی به اینده داره . تو نباید اینجورری فکر کنید . خیلی هم ادم خوبی هستی . خدا خیلی دوستت داره
عشقنینی_یار مدیر استارتر عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 2571 خب این چه ربطی به اینده داره . تو نباید اینجورری فکر کنید . خیلی هم ادم خوبی هستی . خدا خیلی دوستت ... فک نکنم درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
daste_khoda عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 4188 فک نکنم تاپیک اخرم رو بخون. با من همراه شو . اتفاقای خوبی در راهه😍