2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش اینطور باشه

مطمئن باش عمرش طولانی میشه و از نو نوشته میشه 

مگ ی نشونه داشته باشه 

مثلا خواب ببینی یکی فوت کرده تو هم گریه میکنی ولی ی کم اونورتر همه دارن میرقصن یا ببینی یه نفر ب سمت اسمون داره میره و دور و دورتر میشه تا دیگ نمیبینیش 

اما خواب شما ک فقط میدونستی فوت کردن و گریه میکردی تعبیر بالعکس داره و خیره نگران نباش 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
مطمئن باش عمرش طولانی میشه و از نو نوشته میشه  مگ ی نشونه داشته باشه  مثلا خواب ببینی یک ...

میدونی خوابم اینطور بود که فقط من ناراحت بودم تو خوابم خاله هام و مامان بزرگم و اینا بودن ولی هرچقد من باهاشون صحبت میکردم و ناراحت بودم اهمیت نمیدادن

میدونی خوابم اینطور بود که فقط من ناراحت بودم تو خوابم خاله هام و مامان بزرگم و اینا بودن ولی هرچقد ...

خب شما نسبت ب مادرت یه دلنگرونی یا یه وابستگی یا ترس از دست دادن داری خوابت تعبیر نداره 

مغزته ک موقع خواب ب خاطر افکارت صحنه سازی کرده .. 

خیره ایشالا برای آب تعریف کن و بهش فکر نکن 

تعبیر خواب بلدی؟

سلام بعضی خوابارو بله اما کامل نه 

کسی خوابشو تعریف کنه  کامل برام صحنه سازی میشه و تعبیرش میاد روی زبونم اما بعضیا رو اصلا 

سلام بعضی خوابارو بله اما کامل نه  کسی خوابشو تعریف کنه  کامل برام صحنه سازی میشه و تعبیر ...

خواب دیدم ک اقایی ک میشناسم ی جفت دمپایی صورتی از زیر در برام فرستاد و خودشم ی جفت صندل مشکی پاش بود ی لنگشو دراورد داد دستم گفت برای توعههه خیلی غلیظ

خواب دیدم ک اقایی ک میشناسم ی جفت دمپایی صورتی از زیر در برام فرستاد و خودشم ی جفت صندل مشکی پاش بود ...

اگ مجردی احتمال زیاد همون آشنا واسطه خواستگاری میشه .. یا اگ اونم مجرده خودش میاد خاستگاری 

من و اون هر دو مجردیم 

خب پس خیره احتمالا روت کراش داره 

یا ب این زودیا میاد خواستگاری چون کفش خودشو یه لنگشو داده یعنی همراه من شو تو زندگی و قصدشو داره 

سلام بعضی خوابارو بله اما کامل نه  کسی خوابشو تعریف کنه  کامل برام صحنه سازی میشه و تعبیر ...

مامان من چن وقت پیش یکی از اشناهامون که رفته مکه چن هفته پیش رو تو خواب دیده که تو یه مراسم بهش میوه داده دوتا موز و دوتا سیب تعبیرش رو میدونید چیه؟