2777
2789

سلام بچها من مادرمون از دست دادم  دیروز نتایج کنکور آمد و من با اینکه تلاش زیادی داشتم نتیجه دلخواه نشد 

پدرم از من خواست کارنامه رو نشون بدم و گفتم نه 

بخاطر همین یک کلام من اون کلی توهین به من کرد و گفت خفه شو و هیچ گوهی نیستی هیچوقتم نبودی ، هرجا میخوای برو گمشو و.......

حالم داره از تمام زندگی بهم میخوره هیچکس رو ندارم 

لیاقت من شنیدن این حرفها نیست

هرجا میرم همه آرزومو دارن همه از زیباییم میگن از اخلاق و با ادب بودنم میگن

اما از پدر خودم  می‌رنجم و قدرم نمیدونه 

لطفا به عنوان یه مادر  بدون تیکه و کنایه و انتقاد از پدرم، بهترین کاره ممکن که من الان انجام بوم رو برام بنویسید 

عجیبه واسم اینطور حرف زدن یه پدر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز خوشگلم

من هم سال‌ها پیش زمان تجردم مادرم رو از دست دادم و الان بعنوان یک مادر برات می‌نویسم دختر نازم

بهترین کار اینه که دلسرد نشی از تلاش دوباره،تمام هدفت توی زندگی باید رسیدن به استقلال مالی و شریف زندگی کردن باشه.

این دوتا فاکتور باعث می‌شن که پا ندی به هر ازدواجی.

اگر شرایطش فراهمه که در کنار درست یه حرفه هم یاد بگیری عالیه❤️

باید کارنامه نشونش میدادی هرچقدرم که بد باشه

و میگفتی دوباره تلاش میکنی

شاید فکرکنی بابات قدر تورو نمیدونه

ولی هیچکی خانواده نمیشه 

پشتت هست 

بهتره آروم بشی و فکرای خوب بکنی 

یه زندگی خوب برای خودت بسازی 

کار پدرت اشتباهه ولی شمام باید نشون میدادین لابد فک کرده نتیجه ی خیلی فاجعه تری گرفتین

اون باید شرایط روحی منو اون لحظه درک میکرد و واکنش خیلی بهتری نشون میداد  ، نه اینکه تا یه نه شنید شروع کنه به توهین کردن و خورد کردن دخترش و خراب تر کردنه همه چیز.