2777
2789
عنوان

بنظرتون مامانم تاوان پس میده

232 بازدید | 15 پست

افسردم کرده بیمارم کرده همیشه طرف داداشمه حتی اگه تقصیر اون باشه اعتراض میکنم میگه من این یدونه پسرو دارم چشم نداری ببینیش از صبح اینقدر اعصابمو خورد کرده همش فکر خودکشی داشتم اصلا دلم نمیخواد ذره‌ای باهاش همکلام بشم جالب اینه منم مقصر میدونه من امروز فقط ته تذکر دادم داداشم پاشده میگه تو زبونت نیش داره دلم نمیخواد به بچم حرف بزنی قبلا هم میگفت از تو میترسم داداشتو پیشت بذارم کاری کرده از خودم متنفر شدم یکاری کرده شده بدترین آدم زندگیم ولی متاسفانه مجبورم باهاش زندگی کنم چقدر سخته آدمی رو هر روز ببینی که دلت ازش خیلی شکسته من مطمئنم با این رفتارایی که مامانم باهام داشته تو آینده هم نمیتونم زندگی نرمالی داشته باشم همش رفتاراش وحرفاش جلوی چشمه کاش زود بمیرم دعام کنید لطفا 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

مادرت سخت مجازات میشه و خدا از حق هیچکدوم از بنده هاش نمیگذره 

سعی کن با داداشت دوست باشی و با مامانت حرف بزن بگو لامصب داری تبعیض قائل میشی بین ما و داری منو از داداشم اونو از من زده میکنی 

خودتو ننداز وسط 

یه کلیپی هم مربوط به استاد عزیزی هست در خصوص والدین و فرزندان دان کن بش نشون بده شاید درست شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم به خدا چند سالیه رابطم با مامانمم خوب بوده قبل اون اصلا نمی‌دونست بچه و نیازهاش یعنی چی از بس ۳ تا خواهر بهش گفتیم مادرای دوستامو میدیدم حسرت میکشیدم چطور براشون خرید میکنن بغلشون میکنن و... من هیچ کدوم از اینارو نداشتم اکثر مامانای ایرانی همینن همون زیاد هم کلام نشو که بحثتون نشه کلاس برو باشگاه برو زیاد تو خونه نمون تو محیط خوب کار پاره وقت پیدا کن برو سر کار شاید قسمت شد یه ازدواج خوبی کردی و از اون خونه رفتی اعصابم آروم شد

مادرت سخت مجازات میشه و خدا از حق هیچکدوم از بنده هاش نمیگذره  سعی کن با داداشت دوست باشی و با ...

رفتاراش منو پیر کرد بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم چقدر سخته مادرت اینقدر درکش کم باشه چرا فکر نمیکنه من دخترم به محبت نیاز دارم 

همه آدما تاوان دل شکستن میدن حتی اگر در جایگاه مادر باشن.  عزیزم سعی کن  رو هدف هات تمرکز ...

بخدا محبت میکنم ولی فقط کافیه یه کلمه حرف بهش بزنم واویلا میشه چی بگم به مادری که بخاطر یه بچه دیگه اون یکی رو خرد میکنه

رفتاراش منو پیر کرد بخدا الان دارم با گریه تایپ میکنم چقدر سخته مادرت اینقدر درکش کم باشه چرا ...

مامان من از مامان تو بدتره 

البته تو یه سری مسائل دیگه که حوصله ندارم بگم 

اعصابم میریزه بهم واقعا 

هرکس به یه نحوی با مشکلات خانوادگی درگیره 

خودتو سرگرم کارای دیکه کن اهمیت نده فقط به خودت آسیب میرسونی 

اون دیگه همینجوره

عزیزم منم به خدا چند سالیه رابطم با مامانمم خوب بوده قبل اون اصلا نمی‌دونست بچه و نیازهاش یعنی چی از ...

مامانم روانمو نابود کرده بخدا به مرگ راضیم چون میترسم هیچوقت نتونم رفتارهاشو فراموش کنم 

بخدا محبت میکنم ولی فقط کافیه یه کلمه حرف بهش بزنم واویلا میشه چی بگم به مادری که بخاطر یه بچه دیگه ...

رفتارشون از نادانیه

شما بالغانه رفتار کن

ی زمانی میرسه که پدر و مادر نیستن و همین برادر همه چیز زندگی شماست

رفتارشون از نادانیه شما بالغانه رفتار کن ی زمانی میرسه که پدر و مادر نیستن و همین برادر همه چیز زن ...

من با برادرم مشکل ندارم مشکلم مامانمه که همیشه تبعیض قائل میشه

مامانم روانمو نابود کرده بخدا به مرگ راضیم چون میترسم هیچوقت نتونم رفتارهاشو فراموش کنم 

منم بابام روانم رو داغون کرده یعنی روان همه رو. کارهایی که گفتم رو انجام بده بقیه رو بسپار به خدا 

منم بابام روانم رو داغون کرده یعنی روان همه رو. کارهایی که گفتم رو انجام بده بقیه رو بسپار به خدا&nb ...

کاش بعضی پدر مادرا هیچوقت بچه دار نمیشدن

من با برادرم مشکل ندارم مشکلم مامانمه که همیشه تبعیض قائل میشه

کاملا حق باشماس

به نظر من تبعیض ی جور جنایته

اما من مادر هم در ارتباط با بچه های خودم اشتباهاتی دارم که همش از نادانی من بوده برای همین میگم نادان هستند. 

منکر صدماتی که به شما زدن و میزنن نیستم اما چه میشه کرد. خدا هدایتشون کنه