2777
2789
عنوان

شرایط طلاق

419 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

من دوتا بچه دارم وبا همسرم از اول مشکل داشتیم

مهریه م کمه ولی برای اینکه بعد از طلاق یه خونه بتونم برا زندگی تهیه کنم لازمش دارم  اگر بتونم بگیرم میتونم پس اندازم رو روش بزارم ویه آپارتمان کوچولو بخرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدره مهریه ؟

یکجا میده بهت ؟

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     
الان همسرم میگه جدا شیم مهریه نمیدم ولی برات خونه اجاره میکنم شما بودین قبول میکردین؟

اگه واقعا داره ک مهریع رو پرداخت کنه بنظرم حقته بگیر

اگه نداره هم ک هیچی بازم بستگی ب شرایط شماها داره

الان همسرم میگه جدا شیم مهریه نمیدم ولی برات خونه اجاره میکنم شما بودین قبول میکردین؟

نه

مهریه رو بگیر

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

آخه اگه قبول هم نکنی شرایط دادنشو نداشته باشه دادگاه هرچندماه یه سکه براش میذاره.

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
[QUOTE=341957152]چقدره مهریه ؟ یکجا میده بهت ؟[/QUOTEمهریه بده به زبون خوش نیست

حقته ،لازمش داری باید هرجور شده بگیریش

اگه واقعا داره ک مهریع رو پرداخت کنه بنظرم حقته بگیر اگه نداره هم ک هیچی بازم بستگی ب شرایط شماه ...

خونه داره ولی میگه اینو بفروشم بعدش چطوری زندگی کنم؟

الان هم بعد از کلی کش مکش قبول کرده طلاق بده به این شرط

اگه شرایط دادن مهریه رو‌ نداشته باشه و قصدش هم نباشه پرداخت کنه که مشکل میخورید. اگه پول پیش خونه تقریبا با مهریه برابری میکنه، زودتر به نتیجه میرسید.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
۳۰ سکه هست اگه بخوام باشکایت ازش بگیرم میترسم لج کنه

خب اگه خودشون توافق نمیکنن و نمیخوان بدن که مجبور میشین برای اجرا گذاشتن مهریه

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل