2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو روز گذاشتیمش دستگاه،دکتر قطره داد براش،خودمم شیرخشت و ترنجبین بهش دادم،خودمم تخم خیار دم کردم خوردم بهش شیر دادم یه وعده هم شیرخشک بهش دادم وه شیرخشکی نشه،به پسرم زیاد دادم دیگه شیر خودمو نخورد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
۶ روزشه  روز‌دوم  ۷ بود روز ۴ رسید۱۲/۵  روز ۵ شد ۹/۷

خدا رو شکر زیاد نیست اما حتما ۴۸ ساعت براش دستگاه UV بیارید تو خونه بزاریدش زیر نور. حتما شیر خشک هم با قاشق بهش بدید در کنار شیر خودتون.

گروه خونی خودتون و بچه چیه؟

خدا رو شکر زیاد نیست اما حتما ۴۸ ساعت براش دستگاه UV بیارید تو خونه بزاریدش زیر نور. حتما شیر خشک هم ...

همه اینارو انجام دادیم شد این 

چون زیر دستگاه بی قراری می کرد و دیگه اصلا نمیموند دستگاه نزاشتم دیگه اما بقیه کارارو‌ دارم هنوز انجام میدم

میترسم دوباره زیاد بشه زردیش

همه اینارو انجام دادیم شد این  چون زیر دستگاه بی قراری می کرد و دیگه اصلا نمیموند دستگاه  ...

زیر ۱۲ معمولا دکتر میگه نیاز به دستگاه نداره، برای نوزاد شما هم داره میاد پایین باز ازش تست بگیرید اگر از ۹ پایین تر هم اومده که دیگه نیاز به کار خاصی نداره فقط شیر زیاد بهش بدید.

گروه خونی مادر O باشه و نوزاد متفاوت و بچه پسر باشه یک مقدار احتمال بالا رفتن و طولانی شدن هست. در غیر این صورت جای نگرانی نیست