2777
2789

به زودی میخواد وارد بازار بشه و ماینینگ هست (استخراج ارز دیجیتال )

اگر هنوز وارد نشدی بهم پیام بدید لینک ربات رو براتون بفرستم توضیح هم بدم

@biobbbbbb

🔺 هشدار پلیس فتا به ن‌ات کوین باز ها

سردار سرتیپ دوم وحید مجید رئیس مرکز پلیس فتا بیان کرد دیروز صبح تا این ساعت جمعیتی قریب بر ۳۸۳ نفر در سطح کشور شکایاتی علیه برنامه تلگرام داشتند که با انجام بازی نا‌‌ت کوین کل حساب های بانکی آنها تخلیه مالی شده است.

سردار مجید : کاربرای با نصب اپلیکیشن تل‌گرام بر روی تلفن همراه خود؛ دسترسی به کل اطلاعات می دهند و این امر باعث می شود کاربر با هک حساب مواجه شود.

همچنین قابل ذکر است که پلیس فتا هیچ مسئولیتی در قبال برنامه های فی‌لتر شده در سطح کشور را ندارد و نصب و فعالیت هرنوع از این برنامه ها در کشور ایران ممنوع و تبعات آن بر عهده کاربر می باشد.

❌ ‼️همستر بازها دقت کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تاپیک جدیدت قفله

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مرسی میشه نظرت رو هم بگی

بنظرم اینکه همه چی رو انداخته رو تو خوب نیست مخصوصا خوراک

چون تو الان باید پولت رو برای آینده خودت جمع کنی مثلا برای ازدواجت و.. تا سرمایه داشته باشی

اوضاع خانوادگیتون چطوره؟

مالی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]