2777
2789
عنوان

گوشت که میخورم خیلی حالم بد میشه

201 بازدید | 17 پست

هی میاد تو ذهنم موجود زنده بود و فلان خیلی حالم بد میشه چیکار کنم احساس گناه هم میگیرم دست خودم نیست از بچگی همینجوری بودم واسه همین همیشه لاغر مردنی موندم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

خب نخور

مگه مجبوری

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دونفر میشناسم همچین حسی دارن و گوشت نمیخورن ،ولی لاغر نیستن خب توام نخور ،لاغریت بخاطر حی بدیه که بهت دس میده یعنی بخاطر خودخوری کردنت،چیزایی که دوس داری بخور

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خب نخور مگه مجبوری

اره دیگه نمیخورم هیچوقت مامانم ولم نمیکنه میگه واسه همین کاراته لاغری

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

منم همینطور،همیشه محبورم میکنن گوشت بخورم...

اره منم هی مامانم مجبورم میکنه 

من بعد خوردن کباب یا شیشلیک خوشمزه از خدا و اون ببعی خوشمزه و مفید تشکر میکنم که چنین لذتی رو بهم دادن 😂😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اره دیگه نمیخورم هیچوقت مامانم ولم نمیکنه میگه واسه همین کاراته لاغری

آره نخورتابهتربشی

مادرت بگوتوی آب ش موادش هستش دیگه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مرغم هم موجود زنده بوده  ماهی هم موجود زنده بود ، خوب گیاهان هم موجود زنده ان

اره ولی با گیاه آدم بیشتر کنار میاد تا گوشت مرف و ماهی قشنگ اسکلت رو آدم میبیننه 

آره نخورتابهتربشی مادرت بگوتوی آب ش موادش هستش دیگه

باشه 

من بعد خوردن کباب یا شیشلیک خوشمزه از خدا و اون ببعی خوشمزه و مفید تشکر میکنم که چنین لذتی رو بهم دا ...

بخدا تو خوشبختی