2777
2789
عنوان

چی بگم که بیاید ب دادم برسید

241 بازدید | 31 پست

عزیزان من خانوادم مخالف ازدواجم با عشقمه بخدا ما بدون هم میمیریم هیچ جوره خانواده ها نمیزارن کارمونو بکنیم من شنیدم دعا نینی سایتیا اثر داره توروخدا برام دعا کنید راضی شن ممنون میشم ی حمد بخونید یا صلواتی مهمونم کنین

کاربری دست دو نفره دوستان

چندسالتونه

شغلاتون چیه

چرامخالفن؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

ببین دلیلشون چیه حتما خیر و صلاح تو رو می خوان بی جهت پافشاری نکن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین دلیلشون چیه حتما خیر و صلاح تو رو می خوان بی جهت پافشاری نکن

دلایلشون غرورشونه هیچی نیس مادر من انتظار داره با ی اقای دکتر 30 ساله ازدواج کنم همین

آخرین تاپیکم شرکت کن پیامت باشه میخوام برم امام زاده واسه خوشبختیت و عاقبت بخیریت دعامیکنم عزیزم،از دیشب تا صبح حاجت روایی داشتیم تو تاپیک نینی سایتیا واقعا دلشون پاکه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
دلایلشون غرورشونه هیچی نیس مادر من انتظار داره با ی اقای دکتر 30 ساله ازدواج کنم همین

با مادرت برو مشاوره اگه دلیلش اینه که خیلی بچگانس

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
من 19 سالمه ایشون 20 من ک محصلم ایشونم سهام دار کارخونه و هتل و ... درامدشون از این طریقه

سنتون خیلییییییی کمه

شماهااگرنتونیدخانواده خودتون روراضی کنیدچطوری میتونیدهمدیگرروتوی زندگی راضی نگه دارید؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
با مادرت برو مشاوره اگه دلیلش اینه که خیلی بچگانس

عزیز هر راهی بگی رفتم مادرم خودشو میزنه ب مریضی میگ وااای شنیدم فشارم رف بالا شنیدم از اعصاب خوردی کمردرد گرفتم فلان میگ خانوادش در حدما نیستن چرا چون قبلا وضعیت مالیشون خوب نبوده

سنش کمه ولی عرضه ای که داره پسر 30 ساله نداره از 15 سالگیش کار کرده

بله ازنظرتوکه عاشقی😁😂

زندگی سخته

وسن کم سختترش میکنه

سنتون خیلییییییی کمه شماهااگرنتونیدخانواده خودتون روراضی کنیدچطوری میتونیدهمدیگرروتوی زندگی راضی نگ ...

عزیزم خانواده اون که راضی ان و پافشاری میکنن سریعتر ازدواج کنه خانواده من راضی نمیشن اوایل که بهم پیشنهاد دادن منم مث شما میگفتم ب هیچ عنوان سنت خیلیییی کمه ولی وقتی اشنا شدم دیدم با پسرا 20 ساله فرق داره بعدم دیگه چیکار میتونم بکنم وقتی عاشق شی دیگه انگار چشت رو همه چی میبندی

عزیزم خانواده اون که راضی ان و پافشاری میکنن سریعتر ازدواج کنه خانواده من راضی نمیشن اوایل که بهم پی ...

خانواده ات چی میگن؟!