2777
2789
عنوان

توی خیابون یه پسری..

136 بازدید | 7 پست

من از دانشگاهم زدم بیرون...گویا دنبال من بودن من واقعا نفمیدم و پیاده بودم...کنار یه عابر وایسادم که کارمو انجام بدم اون آقا هم با موتور بودن پیاده شد اومد کنار عابر

منتظر موندم نوبت من شه کارمو انجام بدم و تا دم باجه ایستادم شروع کرد به حرف زدم گفت معذرت میخوام(یه سری برگه دستم بود و کلاسورم)گف از کلاس میاین...گفتم نه داشتم رمزمو میزدم انقدر حرف زد یجابجا میزدم همش یکمم هول شدم..گفت دانشجو ایین گفتم چطور گفت همینجوری  معذرت میخوام دید رمزو اشتباه زدم کارتمو بیرون آوردم گف میخواین از کارت من بکشین تو عالم همسایگی مشکلی نیست!!!درصورتی که من این آدم رو هیچ وقت یادم نمیاد

گفت اهل کجایین گفتم میشه بذارین کارمو انجام بدم؟ لحنم جدی تر و تند شد چون واقعا اعصابم خورد شد حس خوبی ام نداشتم چند بار عذر خواهی کرد گفتم خواهش میکنم رد شدم و...

اکانت واگذار شد

ببخشید طولانی بود اینجا نوشتمش

اومده بود دنبالم باز بیخیال شدم رفتم توی یه کوچه دیدم دقیقا با موتور از روبروم اومد اون طرف وایساد نگاش نکردم گف ببخشیدااا من زیاد سوال پرسیدم ازتون خانوم گفتم خواهش میکنم..گف نگفتین اهل کجایین واقعااا اعصابم خوووورد بود هیچی نگفتم رد شدم برگشتم گفتم عذر میخوام به شما ربطی داره؟ گف نه معذرت میخوام ببخشید بچه ها کوچه خلوت بود واقعا ترسیدم و خودمم حالم بد گرفته بود بدتر بغض کردم اما اومد و آدرس خونمونم یاد گرف 

اکانت واگذار شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بودم از همون اول جوابشو نمی‌دادم اصلا 

میشه پست بعدیم رو هم بخونی

آره خودم هیچ وقت تو خیابون اصلااا جواب نمیدم ولی نمیدونم چم شد پشیمونم

الانم ناراحت شدم گریه کردم از دست خودم.

ولی کلی عذرخواهی کرد حرف بدی نزد اصلا

اکانت واگذار شد

میشه پست بعدیم رو هم بخونی آره خودم هیچ وقت تو خیابون اصلااا جواب نمیدم ولی نمیدونم چم شد پشیمونم ...

پیش میاد عیب نداره ناراحت نباش و گریه نکن تقصیر تو ک نبوده .و اینطور موقع ها الکی گوشیتو بزار رو گوشت بگو مثلا بابا فلان جام زود بیا یکی داره اذیتم می‌کنه 

مطمئن باش می‌ره دیگه ب کارش ادامه نمیده

این عذر خواهی ها همش الکیه مثلا میخواد بگه خیلی باادبه

من اصلااا با هیچ پسری در ارتباط نبودم حتی دانشگاهم سرسنگینم...ولی واقعا امروز قلبم زد تو دهنم از استرس...یعنی پایی کوچمون باز دیدمش رد شد دلم میخواس همونجا گریه کنم...تنها ام بودم هیشکی ام خونه نبود

اکانت واگذار شد

پیش میاد عیب نداره ناراحت نباش و گریه نکن تقصیر تو ک نبوده .و اینطور موقع ها الکی گوشیتو بزار رو گوش ...

دقیقا همینکارو کردم پشت سرم نبودمد مثلا از یه کوچه قبل من میرفت...واقعا ترسیدم امروز🥲🥲🥲اعصابمم خورد بود خیلییی جوابشو ندادم ولی نباید اصن حرف میزدم

اکانت واگذار شد