2777
2789
عنوان

سوال دارم؟

3271 بازدید | 73 پست
شرمنده من امشب دو تا تاپیک زدم سوالم مهمه لطفا اگه میدونین جواب بدین میخوام بدونم این عکس رنگی که از رحم میگیری بعد اگه مثلا کورتاژ یا هر چیزی به دیواره رحم اسیب زده باشه و رحم خدایی نکرده بر اثر کورتاژ اسیبی دیده باشه اونم تویه عکس دیده میشه کلا عکس رنگی فقط انسداد لوله رو نشون میده یا خوده رحم هم اگه مشکلی توش باشه نشون میده ببخشید زیاد سوال کردم امشب شرمندتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدارو شکرمشکلی نداشتماز نظر لوله هام اما هم pco هستم هم مشکل پرولاکتین دارم هم تیرویید
خدا جونم همه ی فرشته های مهربونیو که منتظر مامان شدن هستند رو زود زود به آرزوشون برسون الهی آمین
من مشکل پرولاکتین فکر نکنم چون از دادم 40 بود که دکترم گفت خوبه قرص نمیخواد تیروییدمم خوبه از هورمونی هم تیر پارسال خوب بود تخمک گذاریم یکم ضعیفه و چاقم 3 ماه لتروزول خوردم باردار نشدم
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز