2821
2789
عنوان

بیماری ایدز

104 بازدید | 5 پست

دوست داشتم  یکم درمورد این بیماری باهاتون مطلب به اشتراک بذارم 

لطفا مطالعه کنید قول میدم زیاد وقتتون رو نگیره و باید برای سلامتیتون آگاهی داشته باشین

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ی نکته خیلیییی مهم هست که وسطاش بهت میگم

خب اول که نقص ایمنی اکتسابی و به اختصار بهش ایدز گفته میشه AIDS

بیماری هست که عاملش ویروسه پس میتونه منتقل بشه، اسم ویروسش هم HIV

حالا چطوری؟! یکم جلوتر میگم...

این بیماری میاد به دستگاه عصبی حمله میکنه مثل ی مهاجم بزرگترین نقطه قوت بدن رو تحریم میکنه و باعث میشه سیستم ایمنی ضعیف بشه

حالا سیستم ایمنی ضعیف بشه چی میشه؟ ساده ترین و کم خطرترین بیماری واگیر دار هم میتونه باعث مرگ بشه مثل ی سرماخوردگی ساده که واگیر داره

چون سیستم ایمنی دیگه قدرتی نداره...

نکته مهم اینجاست : ایدز میتونه بین 6 ماه تا 15 سال تو بدن نهفته باشه یعنی چی؟

یعنی اینکه اصلا متوجه نباشی، هیچ علامتی نداشته باشی و بیماری هم ایجاد نکنه

حالا شاید بترسی که وای پس از کجا بدونیم دور از جون و.... ؟!

کافیه که رعایت کنی ی سری مسائل رو و آزمایش پزشکی بدی هر از گاهی

دقت کن! کسی که HIV داره حتی اگر علامتی هم نداشته باشه و فقط تو بدنش باشه میتونه این بیماری رو منتقل کنه

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

این ویروس فقط از رابطه قدرت انتقال نداره هاا! 

میتونه از طریق خون آلوده و فروارده های اون وارد بدنت بشه 

ببین هر وسیله ای که تیز باشه، برنده باشه و به خون آلوده به ویروس آغشته باشه میتونه باعث انتقال بشه 

پس از این به بعد اگر میری واسه سوراخ کردن گوش، از سرنگ استفاده میکنی و خیلی وسایل و جاهای دیگه حواست باشه استریل باشن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینو میگم ولی ممکنه الان مادر ها استرس بگیرن

لطفا آروم باشید و اصلا نترسید ( مادرهای عزیز ) 

خیلی کم پیش میاد ولی خب لازمه برای تکمیل مطلب بگم 

ویروس HIV میتونه از طریق مادری که آلوده هست در جریان بارداری و شیردهی و زایمان این ویروس رو به بچه اش منتقل کنه 

اگر فکر می کنید برای اطمینان نیاز هست آزمایش بدید و با دکتر مشورت کنید 

ولی بازم میگم استرس نگیرید که خود استرس اصلا چیز خوبی نیست و باعث صدتا مریضیه

با دست دادن، روبوسی کردن، نیش حشرات، آب و غذا خداروشکر این ویروس منتقل نمیشه 

و هنوز هم مدرکی بر اینکه از طریق ترشحات بینی و عرق و اشک  یا ادرار و مدفوع منتقل بشه ثبت نشده 

پس برای همین هست که من این پست رو گذاشتم چون هیچ درمان قطعی نداره و بهترین راه مقابله این هست که پیشگیری کنی 

آرزوی سلامتی دارم واستون🤍

2824
2823
2791
2779
2792