2777
2789
عنوان

۱۲ درس اجتماعی

143 بازدید | 7 پست

یه روزه جمع میشه؟فردا امتحان دارم وقتی برای مرور میمونه؟ 

هیچی از درسا نمیدونم فقط سه تا دیروز خوندم که باید مرور کنم و چهار تا درس رو بلدم یکم وقت می‌بره که مرور شه

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

چندمی؟؟؟

خواهر منم هشتمه ۱۳ درس ولی قبلا خونده امروز مگیه نمیدونم میتونم جمش کنن یانه

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چندمی؟؟؟ خواهر منم هشتمه ۱۳ درس ولی قبلا خونده امروز مگیه نمیدونم میتونم جمش کنن یانه

هشتمم

۱۲ درس اول حذفه

از ۱۳ تا ۲۴ باید بخونم 

تصفضو بلد نیستن

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

هشتمم ۱۲ درس اول حذفه از ۱۳ تا ۲۴ باید بخونم  تصفضو بلد نیستن

میتونم بپرسم کدوم شهری؟؟

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

میتونم بپرسم کدوم شهری؟؟

میشه اول شما بگی؟

میشه اول شما بگی؟

بهت درخواست دادم