im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 عنوان پریود شدم احساس میکنم فشارم افتاده 152 بازدید | 17 پست بچه ها من چند ساعت پیش پریود شدم و بشدت رون و زیر دلم درد میکنه الان احساس میکنم فشارم افتاده و دارم گیج میشمچیکار کنم بنظرتون چی بخورم خوب بشم؟ قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍 1403/03/18 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 شیر عسل گرم ....چایی نبات مرسی عزیزم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
sh75ba عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 102 اول یه آب قند بخوربهتر که شدی یه تیکه گوشت قرمز تازه بذار بپزه بخور
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 چیزای گرم و مقوی بخور. ممنون عزیزم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 اول یه آب قند بخور بهتر که شدی یه تیکه گوشت قرمز تازه بذار بپزه بخور گوشتو فقط نمک بزنم یعنی ادویه نمیخواد بزنم؟ قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
sh75ba عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 102 گوشتو فقط نمک بزنم یعنی ادویه نمیخواد بزنم؟ تا نپخته نمک نزن نپز میشهوقتی پخت نمک بزن بذار یه ذره بجوشهادویه هم اگه خواستی زردچوبه بزن که خوشمزه شه.
mehrsathename عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 6531 منم دیشب وضعیت تو رو داشتم دیشب فقط چای و زنجبیل خوب کرد
شکوه1377 عضویت: 1402/07/23 تعداد پست: 8168 فشار من همیشه ۱۰_۶.۵ یا ۱۱_۷ هستش شوهرم ۱۴_۸ هستش ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔 خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 تا نپخته نمک نزن نپز میشه وقتی پخت نمک بزن بذار یه ذره بجوشه ادویه هم اگه خواستی زردچوبه بزن که خو ... مرسی عزیزماتفاقا مامانم میخواد امروز قیمه درست کنه قبل اینکه خورشت رو اماده کنه چندتا تیکه گوشت ابپزشو میخورم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 منم دیشب وضعیت تو رو داشتم دیشب فقط چای و زنجبیل خوب کرد والا بخدا نمیتونم سرمو بلند کنم از بس گیج شدمالبته من کم خونی هم دارم دیگه بدتر قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 فشار من همیشه ۱۰_۶.۵ یا ۱۱_۷ هستش شوهرم ۱۴_۸ هستش دیگه چیکار میکنین بهتر بشین؟من فشارم همیشه نرماله ولی امروز اینجوری شدم قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍
mehrsathename عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 6531 والا بخدا نمیتونم سرمو بلند کنم از بس گیج شدم البته من کم خونی هم دارم دیگه بدتر منم دیشب داشتم میمردم حتی نمیتونستم راه برم البته نبات و آب داغ خوردم شاید اون خوب کرد
im_tulip مدیر استارتر عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 1250 منم دیشب داشتم میمردم حتی نمیتونستم راه برم البته نبات و آب داغ خوردم شاید اون خوب کرد باشه پس امتحان میکنم ببینم چی میشهتو هم پریودی؟ قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂↔️ فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍