2777
2789
عنوان

پریود شدم احساس میکنم فشارم افتاده

152 بازدید | 17 پست

بچه ها من چند ساعت پیش پریود شدم و بشدت رون و زیر دلم درد میکنه الان احساس میکنم فشارم افتاده و دارم گیج میشم

چیکار کنم بنظرتون چی بخورم خوب بشم؟

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر عسل گرم ....چایی نبات 

مرسی عزیزم

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
چیزای گرم و مقوی بخور. 

ممنون عزیزم

اول یه آب قند بخور بهتر که شدی یه تیکه گوشت قرمز تازه بذار بپزه بخور

گوشتو فقط نمک بزنم یعنی ادویه نمیخواد بزنم؟

فشار من همیشه ۱۰_۶.۵ یا  ۱۱_۷ هستش 

شوهرم ۱۴_۸ هستش

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
تا نپخته نمک نزن نپز میشه وقتی پخت نمک بزن بذار یه ذره بجوشه ادویه هم اگه خواستی زردچوبه بزن که خو ...

مرسی عزیزم

اتفاقا مامانم میخواد امروز قیمه درست کنه قبل اینکه خورشت رو اماده کنه چندتا تیکه گوشت ابپزشو میخورم

منم دیشب وضعیت تو رو داشتم دیشب  فقط چای و زنجبیل خوب کرد

والا بخدا نمیتونم سرمو بلند کنم از بس گیج شدم

البته من کم خونی هم دارم دیگه بدتر

فشار من همیشه ۱۰_۶.۵ یا  ۱۱_۷ هستش  شوهرم ۱۴_۸ هستش

دیگه چیکار میکنین بهتر بشین؟

من فشارم همیشه نرماله ولی امروز اینجوری شدم

منم دیشب داشتم میمردم حتی نمیتونستم راه برم  البته نبات و آب داغ خوردم شاید اون خوب کرد

باشه پس امتحان میکنم ببینم چی میشه

تو هم پریودی؟