2777
2789

هرجا رفتم گفتن آشنا دزد وارد خونه شده الان یکی که کارش اینه از اینا که با ج. ن.   سرکار دارند اسمو گفت و دقیقا یکی از آشناهاست اسمش هم خاص بود از این اسمای تکراری نیست و خصوصیات رو گفت حالا موندم به روش بیارم یا کلا بیخیال بشم چون از نزدیکا هست

هرجا رفتم گفتن آشنا دزد وارد خونه شده الان یکی که کارش اینه از اینا که با ج. ن.   سرکار دارند ا ...

دعانویس اگه بلد بود موکل داشتواول خودشو یه جادو میکرد پولداربشه

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باشید چطوری وسایل پس میگیرید 

اول مطمعن شو کاراون بنده خُداست بعد

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙

هیچی نگو چون مدرک نداری. بزار مدرک دستت بیاد بعد بگو.اینطوری فقط باعث کدورت بین خانواده خودت و اون شخص میشه.

یا اگه میدونی دیگه نمیتونی مدرک ازش به دست بیاری، غیر مستقیم که بفهمه پیشش بگو که دزد و میشناسی فقط بازگو نمیکنی که آبروش نره

هیچی نگو چون مدرک نداری. بزار مدرک دستت بیاد بعد بگو.اینطوری فقط باعث کدورت بین خانواده خودت و اون ش ...

تو جمع گفتم گوربابای دزد و فلان و اینکه نفرینش میکنم یهووو یه چیزای گفت که مطمئن شدم خودشه چون جا خورد حتی خواهرمم گفت یه طوری شد و مطمئن شدم 

ما هم همچین تجربه ای داشتیم،،ولی دزد ما از چندنفر تو خانوادمون دزدی کرده بود و ما نفر سوم بودیم،،دزدی های گذشته شک داشتیم که خودش باشه ولی از ما که دزدی کردی مطمئن شدیم،،چون تمام صحنه ها رو کنار هم گذاشتیم و توی هر سه مورد این فرد حضور داشت،،،خلاصه مامان بابام رفتن خونشون،گفتن ما نمیخوایم آبرتو ببریم و میدونیم که تو طلاهامونو برداشتی،،خودت بیا بده و خلاص کن کارو ...بعد هی انکار میکرد ،بالاخره سخته،،شاید یک ماه مدام مامان و اینا من میگفتن بده و اون انکار میکرد،،تهش گفتیم به فامیل میگیم تا اونا هم بیان و چیزایی که ازشون دزدیدی را ازت بگیرن،،به فامیل گفتیم و دیگه اون موقع بود که یه شب اومد اعتراف کرد گفت ببخشید و شیطون گولم زده و ...و طلاهای همه را پس داد..البته فروخته بود همه را و پولشوداد،اونم نه همه اشو..ولی مقصر میدونی کی بود؟؟اون نفر اول بود،چون اگه اون جلوش دراومده یود به نفر دوم و سوم نمیرسید،،بعدم دفعه اول فقط گوشواره بود،دفعه دوم یه سرویس و برای ما کلا جعبه طلاها رو برده بود،،یعنی هار شده بود..با توجه به تجربه من اگه مطمئنی خودشه اقدام کن،،وگرنه این شروع دزدی خونگی میشه تو فامیلاتون

ما هم همچین تجربه ای داشتیم،،ولی دزد ما از چندنفر تو خانوادمون دزدی کرده بود و ما نفر سوم بودیم،،دزد ...

دزد نیست میدونی میخاسته منو اذیت کنه از من بدش میاد مطمئنم بگم انکار میکنه یه جورایی اصلا روم نمیشه بگم بهش موندم لپ تاپم مدل خیلی خوبه بود الان ۸۰.۷۰میلیون میشه بیشتر بهخاطر لپ تاپم واقعا نمیدونم 

یا باید با قدرت رفتار کنم حساب کار دستش بیاد یا اینکه مثل مظلوما بگم میدونم بیا بده پررو میشه