2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

804 بازدید | 61 پست

حدود 11 روز از شکست عشقیم میگذره. باید بشینم امتحانمو بخونم. ولی اسنقد درد و ناراحتی تو قلبمه که تمرکز ندارم درس بخونم. حالم بده

زخم عمیقی به روحم زد. همش فکرم پیششه. یاد خاطراتمون میوفتم. و گریه می کنم. 

چیکار کنم. امتحانم مهمه ولی یکم که میخونم سرگیجه میگیرم

چی شد جدا شدی

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برو فضای ازاد درس بخون

قبلش یکم اهنگ بره گمشه و این چیزا گوش کن کمه کم چند ساعت انرژی میگیری

اهنگای تتلو رو پیشنهاد میکنم

گدایی

گردن من ننداز

ب من چ هان

جاده یک طرفه سوگند

تاثیرش زیاده باور کن

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

ادامه بده أصلا جلسات و رها نكن ميگذره همه از اين روزها داشتيم و گذشته 🫂

😔🥺هییی خدااا. چرا این موقع به فکر جدایی افتاد. کاش میفهمید امتحان داریم دوتامدن. حالا معلوم نیس خودشم ناراحته یا نه. هی خدااا