2777
2789
عنوان

من عاشق یه پسر شدم

394 بازدید | 24 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه 

من ۳ ساله عاشق یه پسر هستم ۳ سال پیش اون با یک نفر تو رابطه بود و من جلو نرفتم ولی بعد که فهمیدم کات کردن رفتم و بهش گفتم که علاقه دارم نسبت بهت اونم گفت منم علاقه دارم ولی وارد رابطه نشدیم و مثل دوتا دوست اجتماعی باهم موندیم بعده چند وقت قرار شد بریم تو رابطه که من دیدم خودشو میگیره و میگه من نمیخوام با کسی وارد رابطه بشم و چوبشو خوردم ولی بعده چند روز فهمیدم رفته با یکی دیگه..

هر چی که خواست من بهش دادم و خریدم از پوشاک و خوراکی تا پول نقد به مادرش هم گفته به من حسی نداره 

حالا من چکار کنم؟؟؟

بنظرتون امکان داره همه رو امتحان کنه دوباره بیاد سمت من؟

یا به خودش بیاد یا اصلا نیاد سمتم 

یا من ولش کنم پیگیرش نباشم خودش بیاد سمتم آخه پسرارو دیدین هرچی بیشتر اهمیت بدین فکر میکنن چه خبره...

لطفا با توجه به تجربیات و نظراتتون منو راهنمایی کنید اعصابم بهم ریخته فقط بهم بگین چه راهی خوبه برای اینکه جذبش کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رهاش کن اونی که قرارع مال تو باشه از کنارت نمی‌گذره .. اگه قرار شده یه روزی برای تو بشه آخرش مال توعه اگرم نه ، که تلاش بیهوده نکن

با این کارا فقط خودتو آزار میدی 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

سلام چند سالتونه هر دو 

همه امتحان کنه بیاد سمت شما ؟

نیمکت ذخیره کسی نباش دوست من . همین حرفت چند بار بخون یا در گذر زمان بخون . میفهمی چقدر اشتباه کردی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من ۱۹ سالمه اون ۲۳ سالشه

دختر خوب عشق ساختنی در گذر زمان

بین پدر مادر من شاید بحثی از عشق باشه بعد عمری زندگی. منظورم اینکه این حس خودتو نگذار عشق. عشق دو طرفه قشنگه نه اینکه تو داشتی غذا کسی می‌شدی که نمی‌بینه شما رو . منطقی باش دختر جان 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نمیاد ببخشید ولی فقط ازت پول گرفته...

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

دختر خوب عشق ساختنی در گذر زمان  بین پدر مادر من شاید بحثی از عشق باشه بعد عمری زندگی. منظورم ...

دقیقا همه چیز دوطرف خوبه منم همیشه اینو میگم وقتی یه طرفه باشه طرف از محبت کردن زیادش دست میکشه چون نتیجه ای ندیده و طرف مقابلش میمونه با دنیا حسرت که چرا قدرشو ندونسته که دیگه فایده نداره 

منم فقط میخوام از دهن خودش بشنوم که به من حسی نداره و بعدش اگر خدا خواست ازدواج کنم (آخه چند تا خواستگار خوب دارم)