2777
2789
عنوان

بعد از زایمان.....

658 بازدید | 45 پست

خانوما بعد از زایمان چه حس و حالی داشتین من الان ۱۰روزه زایمان کردم بچه اولمه ولی خیلی گرفته هستم بی قرارم شما چطوری بودین .دلم برای تنهایی و دونفره بودنهامون تنگ شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لحظه شماری میکنم جوجه م بدنیا بیاد هر چند خیلی استرس دارم! میترسم نتونم از پسش بربیام ولی میدونم بشد ...

من خودم لحظه شماری میکردم ولی الان اصلا حس خوبی ندارم شرایط زندگیم به کل عوض شده

منم عین تو بودم میگفتم کاش این بچه من نبود گریه میکردم به خواهرم که کاش این بچه تو بود ولی بعد یه ماه شد عزیز دردونه من دیگه الان نفسم به نفسش بنده عزیزم این حسها عادیه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

عزيزم ١٠روزه زندگيت وارد مرحله ي جديدي شده كه سخت و پرمسئوليته مسلمأ طول ميكشه تا خودتو با شرايط جديد سازگار كني.

قانون انتظار میگه منتظـر هر چی باشی وارد زندگیــت میشه...پس دائم با خودت تکرار کن : امـروز منتظـر عالیترین اتفاق ها هستم

طبیعیه بخاطر وجود یه نوزاد ک واقعا کار زیادی میبره از همسرت دور میشی .اوایل ک کارها  رو روال نیفتاده  مزید بر علت هست.تا ی مدت اینطوره بعد ب مرور بهتر میشه .اما وجود نی نی خیلی هیجان انگیزه ازش لذت ببر

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

عزیزم کاملا طبیعیه

به خاطر این که کل هورمونات یکباره مقدارشون اومده پایین و همین باعث این دل تنگی میشه.بعد یه مدت کاملا خوب میشی به شرط این که خودت به خودت کمک کنی.اصلا به این حال و هوات فکر نکن.هر موقع اومد سراغت سر تو با یه چیزی گرم کن.

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

توی کلاس بارداری به ما گفتن کسانی بیشتر دچار افسردگی پس از زایمان میشن که قبلا زمینه شو داشتن! دیگه راست و دروغش با خودشون!

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!
توی کلاس بارداری به ما گفتن کسانی بیشتر دچار افسردگی پس از زایمان میشن که قبلا زمینه شو داشتن! دیگه ...

ممنون عزیزم.نه سابقه افسردگی ندارم فقط دلم برای آزادیهایی که داشتم تنگ شده احساس میکنم دیگه نمیتونم کارهای دلخواهمو انجام بدم