2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ابیاری گیاهان اقیانوسی هم نمیارم  نمیدونم‌کجای کارم میلنگه  نمیدونم چرا نتیجه هی داره ...

من همشو ۳درصد و ۵درصد اینا زدم

یدونه درسم۲۴ هس که روانشناسیه

۲تاعم منفی ۳

یدونم صفر

از من که بدتر نیستی🙂از دیروز حالم افتضاح

من همشو ۳درصد و ۵درصد اینا زدم یدونه درسم۲۴ هس که روانشناسیه ۲تاعم منفی ۳ یدونم صفر از من که بدت ...

نمیدونم چه حالی دارم 

هوففف از یه طرف نهایی ازیه طرف کنکور 

پدر همه چیو دراوردن 

خدایاااا😭

نمیدونم چه حالی دارم  هوففف از یه طرف نهایی ازیه طرف کنکور  پدر همه چیو دراوردن  خ ...

من از دیروز میگم کاش تاثیر نهاییارو بر میداشتن.چرا در این حد به دانش اموزا ظلم میکنن؟ظلم در چ حد اخه🚶🏻‍♀️یکی بمونه پشت باید یازدهمم بره امتحان بده

خودشون از قصد اینجور کردن کسی  نمونه

من از دیروز میگم کاش تاثیر نهاییارو بر میداشتن.چرا در این حد به دانش اموزا ظلم میکنن؟ظلم در چ حد اخه ...

چرا باید زمان کنکور ما این اتفاقات بیوفته 

سه ساله کنکور هی داره متفاوت از سال بعدی برگزار میشه 

نه برنامه ای نه هیچی 

من از دیروز میگم کاش تاثیر نهاییارو بر میداشتن.چرا در این حد به دانش اموزا ظلم میکنن؟ظلم در چ حد اخه ...

دقیقا ‌‌. این برای کسایی که چند سال دیگه کنکور دارن خیلی خوب شد . ( البته اگه فشار هر سال امتحان نهایی و کنکور رو بگذاریم کنار منطورم با رقابته )  

من خودم پارسال که اولین بار بود تاثیر مستقیم نهایی اومده بود دوازدهمی بودم امسال پشت کنکور موندم همش تو این فکرم چقدر برای کسایی که امسال دوازدهمی هستن سخته چون اگه ی وقت خدایی نکرده بخوان پشت کنکور بدن باید یازدهمم امتحان بدن

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

با این وضعیت ماهم پشت میمونیم 

خدا نکنه . انشالله هیچ کس پشت کنکور بودن رو تجربه نکنه . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍