2777
2789
عنوان

همزاد جن

660 بازدید | 9 پست

بچه ها من چند وقت پیش یکدفعه قوری به طرز عجیبی افتاد شکست منم کلا خیلی بهم میریزم اکثرا دعواست تو خونمون ولی اونشب حالم خوب بود بعد قوری شکست یک شب حالم خوب خواب بد دیدم یکبارم موقع اذان صبح کابوس دیدم رفتم تو دستشویی دیدم صورتم زخمیه واقعا ترسیدم یک بنده خدا خوابمو دید که داشتم قران میخوندم تو خواب یک غریبه خوابم دید میشه نظرتون بگید خواهشا گزارش نزنید پستمو اگر اعتقاد ندارید نیاید 

به نظر من همزاد وجود نداره 

اتفاقایی که برای شما افتاده هم زیاد تعجب اور نیست

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اینا اتفاقا واسه همه میوفته خیلی دیگه پیچیده کردی قضیه رو، داری بزرگش میکنی، گرچه تو اصلا باور نمیکنی الان فقط دنبال این هستی ما بگیم آررررره همزاد جن داری حتما پیش یه دعانویس برو وگرنه بدبخت میشی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

صبح ناشتا خرما برحی یا آلویی یا همون خاصویی بخور سحر و جادو  رو آدم اثر نمی کنه 

فک کنم تعدادش هفت تا باشه 

اما اثر خیلی خوبی داره 

حتی خوردنش حسنه محسوب میشه 

نماز و قرآن و استغفار و تقوا و کمک جانی و مالی به آشنا و فامیل و کلا انجام واجبات و ترک محرمات  هم زیاد انجام بده 

خصوصا نماز شب و نماز اول وقت هر پنج تاش خیلی خوبه 

البته اگه نماز شبت قضا شد قضاشو بخون و زیارت عاشورا و صدقات رد کن سعی کن نماز اول وقت هر پنج تاش هیچ جوره از دستت نره 

حتی اگه نماز صبحت قضا شد تا بیدار شدی باید قضاشو بخونی و صدقات رد کنی و اونروز رو کم تر بخوری و ... تا فردا بیدار بشی 

کسی رو اذیت نکن تا دعای همه پشت سرت باشه و خدا توفیق نماز اول وقت رو بهت بده 

پنجاه آیه در روز حتما با صدای بلند بخون تو خونتون تا اجنه برن 

یه سری آیاتم هست که می تونی تو نت پیدا کنی و بزنی به خونتون و با خودت نگه داری 

سه دسته آیات بودن که آقای عالی میگفتشون 

تو نت تو کلیپش ببین

من هفت سال زجر کشیدم 

بعد هفت سال این راه نجاتم بود 

همون طور که اهل بیت علیهم السلام فرمودن 

خرما برای خیلی خوبه 

البته من دیگه بعد هفت سال توان روزه داری رو نداشتم 

ولی روزه واجبم سر جاشه و باید بگیرم سوره الرحمن و نسا هم خوبه 

خواصشونو تو نت بخون گلم 

از اینا اتفاقا واسه همه میوفته خیلی دیگه پیچیده کردی قضیه رو، داری بزرگش میکنی، گرچه تو اصلا باور نم ...

اتفاقا من خودم دعا نویس فالگیر قبول ندارم بعدشم ادمایی مثل تو فقط بلدن بقیه رو قضاوت کنن از این کار حس خفن بودن بهشون دست میده من نخواستم بگم بدبخت اصلا دلسوزی کسی نیمخوام پیچیدشم نکردم چون رسما خواب جن دیدم صورتم زخمی بود حالا هرچی 

اتفاقا من خودم دعا نویس فالگیر قبول ندارم بعدشم ادمایی مثل تو فقط بلدن بقیه رو قضاوت کنن از این کار ...

ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم ولی خیلی عصبی میشم توی نی نی سایت خیلی راحت و بدون آگاهی دعانویس و پیشنهاد میدن به همدیگه حالا اولش میگی قبولشون ندارم ولی چهار بار تاپیک زدی چند نفر گفتن برو پیش دعانویس میره تو مغزت کنجکاو میشی میگی برم سرکتابی چیزی باز کنم، در ضمن خیلی عصبی میشم وقتی میبینم نی نی سایتیا یجوری تاپیک میزنن از اجنه صحبت میکنن و میترسن و وحشت میندازن تو جون بقیه که اصلا حواسشون نیست ما اشرف مخلوقاتیم میدونی یعنی از همه موجوداتی که خدا توی دنیا خلق کرده ما برتر هستیم، قدرت والا فقط دست خداست، اجنه اصلا در مقابل ما قدرتی ندارن بجز عده ای که میترسن و اجنه از ترس اونا تغذیه میکنن، خواهش میکنم این تاپیک ها رو علنی و عادی نکنین اینا نقشه و دسیسه شیطان هست لطفا بدون گارد گرفتن به حرفام فکر کن، من باب دوستی بهت میگم

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ببخشید نمیخواستم ناراحتت کنم ولی خیلی عصبی میشم توی نی نی سایت خیلی راحت و بدون آگاهی دعانویس و پیشن ...

میدونم خودمم اتفاقا راه دفعشم قران فقط من زیادی خواب میبینم که یک بنده خدا بهم حرز امام جواد داد