2777
2789
عنوان

احساس میکنم آبرومون رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 45 پست
چون وقتی ازدواج کردم عقدم تو دهات گرفتم با اینکه من اصلادهات بدنیا نیمده پدرشوهرم از بس خسیس اونجا گ ...

😂😂 خب چی بگم خنده دار بود 

حق بده بخندن سخت نگیر انقدر

دل چند نفر و شاد کردی خب

😂😂 خب چی بگم خنده دار بود  حق بده بخندن سخت نگیر انقدر دل چند نفر و شاد کردی خب

جدی میگم وقتی اومدن عقدم منو مسخره میکردن 

من آرزو میکردم خدا منو به یه جایی برسونه که منم آدم حساب کنن ولی شوهرم همش گند میزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توبیشتر دختر خاله هات بیچاره ت کردن تا عرق خوردن شوهرت 

الان 90درصدمردم چ خانم چ آقاعرق میخورن شوهرمنم میخوره ولی نه درحدی ک ازحال خودش دربیاد ولی ب هیچ فامیلی هم ربطی نداره 

خیلی غد و لجبازه بهش میگم منو نابود کردی با رفیقات

رفیقاشو پیش نکش برن به جهنم واسه همون لج میکنه کاش بشه یه نقشه بکشی مثلا خیلی خوردی وازحال رفتی بیادببینتت تواون حال ازیه نفر کمک بگیری واسه اینکار بلکه جواب بده ببین این ادم ازدرون پوکه وقتی تو حال خودش نیست دعایی چیزی بخون واسش فوت کن یابده بخوره

رفیقاشو پیش نکش برن به جهنم واسه همون لج میکنه کاش بشه یه نقشه بکشی مثلا خیلی خوردی وازحال رفتی بیاد ...

هیچی بهش اثر نمیکنه نه حرف من‌‌و گوش میده نه خانوادش من دیگه بریدم از دستش

عزیزم توبیشتر دختر خاله هات بیچاره ت کردن تا عرق خوردن شوهرت  الان 90درصدمردم چ خانم چ آقاعرق ...

الان شوهر شما مثلا میره با رفیقاش میخوره یا خانوادگی

من همش سرپوش گذاشتم رو کارهاش جلو خانوادم دم نزدم که‌میخوره 

خب همه میگن راننده اش چرا انقدر تند رفته با این سرعت معلومه چیزی خورده بوده

چی بگم اگه از الان ضعف نشون بدی دیگه میشی نقل مجلس فامیلابعد فقط تویی ک اذیت میشی بگواین همه مردم تصادف میکنن همه مست بودن ک شوهرمن باشه 

الان شوهر شما مثلا میره با رفیقاش میخوره یا خانوادگی من همش سرپوش گذاشتم رو کارهاش جلو خانوادم دم ن ...

همیشه با رفیقایی ک باهم رفت و آمد خانوادگی داریم

وقتی ک میریم خونع های همدیگه مردا میخورن 

دختر خاله هات هیچ ولی همه جای دنیا به کار شوهرت مقل قتل نگاه میکنن کلیم زندان و جریمه داره 

فکر نمیکنه بزنه یه بدبختی بکشه بیگناه چی میشه خودش و رفیقاش که به درک !!!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

همیشه با رفیقایی ک باهم رفت و آمد خانوادگی داریم وقتی ک میریم خونع های همدیگه مردا میخورن 

اون فرق داره تا اینکه شوهرت جدا بره بخوره

شوهر من تا نصف شب میره با رفیقاش میخوره