2777
2789
عنوان

مشاوره زوجین

150 بازدید | 22 پست

من قرار بود نامزد کنم با یه پسری فامیله صبت میکنم ولی جدیدا هم اون خیلی عصبی و من خیلی حساس شدم و همش باهم دعوا میکنیم و عصبانیتش خیلیییی خیلی زیاده توی بحث بی احترامی می‌کنه 

ولی عاشق همیم بنظرتون بریم مشاوره خوب میشه ؟؟؟؟

واقعا تو بی احترامی طرف مقابلم تاثیر داره یا نه

بری مشاوره میفهمی که نباید با این آدم بمونی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیر مشاوره هم همونی که خودت فهمیدی تو صورتت واضح اعلام میکنه 

این فرد زیادی عصبانیه و به درد نمیخوره بذارش سر کوچه 

عشق بعد از شنیدن فقط یه فریاد بلند از بین میره !!!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ما بگیم بدردت نمیخوره مگه گوش میدی مگه اهمیت میدی اگه میدی بهم بزن گم شه بره

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
کسی که ازهمون اول رابطه که همه سعی میکنن خودشونو خوب نشون بدن داره خودشو اینجوری نشون میده دیگه مشخص ...

اصلا عصبی شده 

خودش میگه فشار کار و فشار چک و از ی طرفم دلم بتو خوشه‌ هی بحث میکنیم عصبی شدم خودش قبول داره خودشو مشاوره رو پیشنهاد داد

ما بگیم بدردت نمیخوره مگه گوش میدی مگه اهمیت میدی اگه میدی بهم بزن گم شه بره

درسته اخلاقی داره 

ولی درست نیست در موردش اینجوری میگید عزیزم طرز صحبتتونو درست کنید 

اخه نه من وقتشو دارم نه اون دوسداشتم ماه دیگه که سرمون خلوته برم ولی واقعا نمیتونم  هرجلسه۴۵ د ...

برا یه عمر با یکی زیر یه سقف رفتن وقت داری، یه مشاوره نمیتونی بری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
درسته اخلاقی داره  ولی درست نیست در موردش اینجوری میگید عزیزم طرز صحبتتونو درست کنید

وقتی رفتی زیره یه سقف میفهمی 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
اصلا عصبی شده  خودش میگه فشار کار و فشار چک و از ی طرفم دلم بتو خوشه‌ هی بحث میکنیم عصبی شدم خ ...

نه مشاور خیلیی خوبه 

ولی مشاور خوب . 

من دانشجو روان شناسی هستم ، استادمون میگفت از صدتا مشاور سی تاشون بدرد مبخورن و سواد دارن و نتیجه میگیرن بقیه بدتر نیکنن مشکل ملتو . 

من خودم برا ی مشکل با پارتنرم سه تا مشاور عوض کردیم تا یکیش خوب بود . 

هر جلسه هم ۴۵ دقیقه است عزیزم . ولی اگر وقت خالی باشه و نیاز ب بررسی طولانی تر باشه میتونی ببشتر بمونی هزینه اش حساب میکنه . اگر بعد تو کسی باشه نمیزاره . 

مثلا ما یبار ب ی مشکل بد برخوردیم ک یساعت و ده دقیقه بود و نمیشد زودتر جمعش کرد مشاورمون گفت بمونید ، بعد یسری نکات و تمربن گفت تا هفته بعدش . 

روند مشاوره هم ممکنه چندین جلسه ژول بکشه ممکنه یکی دوتا .