2777
2789
عنوان

عشق

102 بازدید | 12 پست

سلام

بیاین یکم درددل کنیم بدجوردلم گرفته

بخاطرخیلی چیزابایدازش متنفرباشم ومجبورم ازش دورباشم ولی میدونید هرکاریم کرده برامهم نیس هرچقدرزجرکشیدم بخاطرش برام مهم نیس حسم نسبت بهش کم نشده همجوره بابجنسیاش عاشقشم باارزش ترین دارایم عشق اونه توقلبم وقتی اسمش میادیابهش فکرمیکنم یاعکساشومیبینم انگاردنیاماله منه روابرام 

شایدایناروگفتم فکرکنیدافسرده وشکست خوردم ولی اینطوری نیس الان اکتیواکتیوم وهدفامودنبال میکنم وبراشون تلاش میکنم کارای موردعلاقموانجام میدم وازشم دورشدم همه فکرمیکنن فراموشش کردم ولی درکنارهمه ایناعشق اون همچنان برام باارزشه ترینه خودشو ندارم فقط عشقشوتوقلبم حفظ کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموشش کن تروخدا منم مثل تو بودم اخرش نتونستم فراموش کنم خودمو بدبخت کردم باهاش ازدواج کردم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
حتما الان شما هم حالت از عشق و عاشقی بهم میخوره مث بنده

بینمون عشقی نمونده

ولی من هنوزم عشقم صداش میکنم هنوزم وقتی میگه آیدا میگم جونم نفس؟

ولی وقتی من صداش میکنم میگه چیه چی میخوای یا میگ ها؟😂😂💔این همونیه که وقتی من یه شب بهش نگفتم دوست دارم میخواست سرمو ببره

الان یادم نمیاد کی بهم گفته دوست دارم

عشقا تموم میشن

ولی من از ۱۲ سالگی چشمم دنبالش بود خیلی واسم خاص بود

ولی الان دلم میخواد با پسرم کیلومترها ازش دورشم

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
بینمون عشقی نمونده ولی من هنوزم عشقم صداش میکنم هنوزم وقتی میگه آیدا میگم جونم نفس؟ ولی وقتی من صد ...

چقدر درکت میکنم تاپیک امشبمو ببین، منکه اصلا دیگه حسی بهش ندارم نمیدونم چکار کنم 😔

فراموشش کن تروخدا منم مثل تو بودم اخرش نتونستم فراموش کنم خودمو بدبخت کردم باهاش ازدواج کردم

عزیزم عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه خوشبحالت من حاضربودم بااون بدبخت بشم فقط کنارم باشه ولی دیگه هیچوقت نمیبینمش  وفقط باعشقش زندگی میکنم بدون خودش 

عزیزم عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه خوشبحالت من حاضربودم بااون بدبخت بشم فقط کنارم باشه ولی دی ...

اگه باهاش باشی واست عادی میشه

پس همینطور که ازش دوری از عشق لذت ببر