2777
2789

یاربیم سپاسگزارم ازت ممنونم بازم هوامو داشتی چاکرتم مخلصیم بقول داداشم دمتگرم خدای من ♥️🌾♥️

بچه ها ی خبری توپ گرفتم وامم حل شد💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😁

خیلی خوشحالم قراره بوتیک خودمو بزنم شکرت وای عاشقتم خدای من گندم عاشقتتتتتتتتت 

ممنونم ک هستی کنارم ♥️

ممنونم ک بابت وجودت ت زندگیم ♥️

ممنونم بابت خانوادگی که منو لایق دونستی نصیبم کردی♥️

ممنونم ک دارمت دوست دارم دوست دارم عاشقتم یعنی هااااااااااااا بوس بهت😘♥️

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدایا منم عاشقتم که تو اوج نا امیدی دستامو گرفتی دوستت دارم 

معلومه ک داره عزیزم

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
خداروشکر. چند متریه؟

فعلا دو جا رو دیدیم با داداشم یجا هستش ۴۰متر که محل مناسبی هستش جذب میشه مشتری ولی برای کار من باید یکم فضا باشه ک نمیشه یجا هم هس ک۸۰متر خوبه فعلا باید بگردیم هم فضای کافی باشه هم محل مناسب برای جذب ب امید یارب اینم حل میشه کم کم 

الهی شکر مبارکت باشه خدایا شکرت یکی از بنده هات امشب از ته دل خوشحاله  کاش روزی برسه همه آدما ...

قربونت قشنگم 🫂 💙 آمین واقعاً 

اون موقع پول پیش و اجارش چنده ؟

۸۰متر ۳۰۰م اجاره ۲۰م. 

۴۰متر ۱۶۰م اجاره ۱۴م