2777
2789
عنوان

لازانیای خوب

246 بازدید | 4 پست

چطوری لازانیا درست میکنید؟_/که لایه هاش وانره ازهم؟چکارمیشه کرد که راحت از توی ظرف در بیاد و....

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

عزیزم من هفته ای یه بار تقریبا لازانیا درست میکنم برام اسون ترین غذاست

اول اینکه از ورقه لازانیا های نیمه اماده استفاده کردم یه مدت خیلی خک شد دیگه از همون قدیمی ها که باید بپزه مثه ماکارونی استفاده میکنم مارک زر ماکارون عالی میشه 10 دقیقه میزارم بپزه وقتی دیدی نه سفته نه وا رفته برش دار . پهن کن دونه دونه روی یه دستمال تا ابشو بگیره بعد کف ظرفت یه کم سس بشامل که یه سیر کوچیک توش رنده کردی بریز فوق العاده میشه  بعد شروع کن به چیدن بین هر لایه پنیر فراوون و سس بشامل بریز و روی لایه اخر هم جاییش نباشه که پنیر نریزی و با ابپاش یه کوچیک روش اب بپاش تا پنیرش بعد پخت کش بیاد.

نصف فنجون هم اب بریز دورش و روش سلفون بکش روی سلفون رو با چنگال چندتا سوراخ کن بزار توی فر طبقه وسط حرارت 17-80 درجه نیم ساعت بمونه ... هرکی لازانیاهای منو خورده خوشش اومده

بازم سوالی داشتی در خدمتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم ازهمتون ... باشه اگرباز سوال داشتم حتمامیپرسم😍

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊