امشب رفتیم یه جا یکی از فامیلامون گف بو عرق میاد بعد به من نگاه کرد منم چاقم و یه ذره فعالیت کرده بودم ولی حمام رفته بودم و اسپری و عطر زده بودم یعنی منظورش من بودم
طعنه که خیلی بده ولی همون مستقیمم خیلیااا بدشون میاد
دیگه لاقل نمیره خونه فکر کنه با من بود یا چی
💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚
اره میتونست اگرم بو میومد فاصله بگیر بعد اون همه آدم اونجا بودن چرا فقط این اعتراض کرده
بی تربیته
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
البته گلم دور از جونت ها منم مثل شمام همینجوری که گفتی اگه شخصا بهم بگن بدم نمیاد خوشحالم میشم و... ولی خیلیا خیلی حساسن و دوست ندارن اصلا عیبشونو بگی منم سعی میکنم رعایت کنم دقت کنی همینجا هم خیلی میبینی
ولی میگن فلانی چقدر بیشعور بود و فلان البته گلم دور از جونت ها منم مثل شمام همینجوری که گفتی اگه شخ ...
درسته
💚💚💚نمیدانم چطور بدون اینکه حرفی بزند مرا آرام کرده بود...بعضی از ادم ها اطرافشان هاله ای از آرامش دارند و او یکی از آنهاست...💚عاـــشق رنگــ سبز هستمـ😁💚