2777
2789
عنوان

بیاین بگین درس بخونم یا ن لطفا 💚

103 بازدید | 20 پست

خانما من متاهلم تو مدرسه بزرگسالان رفتم درس بخونم دیپلم بگیرم 

فقط میخوام واسه اینکه بچه هام ناراحت نباشن از اینکه مدرک مادرشون پایین باشه 

حالا دیپلم گرفتم 

دوست دارم برم دانشگاه آزاد فقط مدرک بگیرم 

به نظرتون کار کنم خوبه ؟؟؟؟

اینم بگم شوهرم وضع مالیش خوبه هر چقد بخوام هر ماه میده که اذیت نشم از این بابت 

هایا

اگه فقط برا این دلیله نرو

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه شرایطشو دارید اره برای خدتونم مناسبه فقط حواستون توی ارتباطات دانشگاه باشه هیچ مشکلی نداره.&n ...

خب من سنم پایین نیست آدمی نیستم که تو جامعه نرفته باشم اتفاقا فعالم همه جا میرم ولی واسه این مدرک نمی‌دونم چیکار کنم 

هایا

بنظرم دبیرستان رشته حسابداری برمیداشتی خیلییی آسونه خیلییی توی هنرستانه 

موقعیت کاریش عالیه

یعنی از یازدهم از شرکت ها درخواست میگیری 

عده خیلیی کمی میرن دانشگاه 

ولی بنظرم این رشته رو می‌رفتی و اگه خواستی دانشگاه رو ادامه می‌دادی و می‌رفتی سر کار درسای سبک و موقعیت شغلی عالی

الآنم فکر کنم برای دانشگاه بتونی اقدام کنی

خب من سنم پایین نیست آدمی نیستم که تو جامعه نرفته باشم اتفاقا فعالم همه جا میرم ولی واسه این مدرک نم ...

در هر صورت تاثیرگذاره به سن مربوط نیست اما خب خیلی خوبه اگه برای مدرک حتی وارد بشید حتما اقدام کنید اگه شرایطشو دارید. 

بنظرم دبیرستان رشته حسابداری برمیداشتی خیلییی آسونه خیلییی توی هنرستانه  موقعیت کاریش عالیه ی ...

دقیقا اشتباه کردم رفتم رشته نظری شوهرم دوست داره خب دانشگاه دولتی باشم شغلم خوب باشه ولی خب خیلی براش اهمیت نداره میگه هر جور دوست داری 

هایا
دقیقا اشتباه کردم رفتم رشته نظری شوهرم دوست داره خب دانشگاه دولتی باشم شغلم خوب باشه ولی خب خیلی برا ...

الانم دیر نیست 

با یه مشاور تحصیلی صحبت من ببین چطور میتونی داخل دانشگاه برداری این رشته رو

چون آینده داره 

بنظرم هم مدرکو داری هم میری سرکار دستت داخل جیب خودته و هم سرگرم میشی 

به خدتون نگاه کنید اینجور موارد بهتره با افراد متخصص و با تجربه بیشتر صحبت کنید. 

استاد گرفته بودم برای کنکور دیگه ادامه ندادم حوصله درس رو ندارم دیگه 

هایا
2790
2778
2791
2779
2792