2777
2789
عنوان

علایم بارداری

270 بازدید | 31 پست

سلام من سابقه بارداری دارم ولی دقیق یادم نمیاد علایمم از کی شروع میشد سینه درد هرماه قبل پریودی دارم ولی سه چهار روز قبل موعد شروع میشد دردش الان ۱۲ روز مونده به موعد پریودم و سینه هام ازالان خیلی درد میکنه اوناییکه سابقه درد سینه بارداری دارن میشه بگید از چه موقه دردتون شروع شد

سلام عزیزم یکم شاید زود باشه برای علائم ولی من ۱۵ روز قبل از پریودم یه روز فقط تخمدان چپم تیر کشید ی ...

بسلامتی عزیزم من دوتا بارداری داشتم که اولین علامت همین سینه درد هس و تو پریودی هم دارمش ولی دقیق یادم نمیاد فرق بین درد پریودی وبارداری چی بوده بخاطرهمین..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینجوری بودم که همیشه یکی دو روز مونده به پریود سینه درد داشتم موقع حاملگی سینه درد رو نداشتم 😅 بعد از موعدم سینه درد میشدم در صورتیکه در مواقع عادی قبل از موعد سینه درد میشدم

بنظرم اره ولی خب احتمالش کمه اگه خیلی بدنتون اماده باشه میگیره دیگه

من رابطه ی خیلی پر خطری داشتم نمی دونم چیکار باید بکنم

یعنی احتمال داره باردار بشم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
منم تو اقدامم. ۹ روز مونده به پریودیم. سردرد و درد زیر دل دارم . هرچی هم میخورم انگار تو گلوم گیر می ...

انشاالله باردار باشی با اینکه یه دونه بچه دارم ولی الانکه اقدامم میدونم انتظار سخته ۱۰ ماهه منتظرم خسته شدم

انشاالله باردار باشی با اینکه یه دونه بچه دارم ولی الانکه اقدامم میدونم انتظار سخته ۱۰ ماهه منتظرم خ ...

من ماه اول اقدامم ولی خب ۳۹ سالمه . شوهرم یه دونه داره از،ازدواجش ولی من دلم میخودد

من اینجوری بودم که همیشه یکی دو روز مونده به پریود سینه درد داشتم موقع حاملگی سینه درد رو نداشتم 😅 ...

خوشبحالت از من نه موقه بارداری هم قبل موعد درد داشتم باز همون دردهمیشگی ولی یادم نمیاد که مثلا از روزای بعد تخمکگذاری یا بازم سه چهار روز قبل موعد