2777
2789
چجوری تونستی طلاق بگیری؟ آخه دادگاه به راحتی حق رو به زن نمیده

غیابی حضور نداشت تو جلسات

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیابی حضور نداشت تو جلسات

نه منظورم اینه دلیلت برای دادگاه چی بود؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

اگه شوهرت تحقیزت می‌کنه دوست نداری یه فکری بکن ،

دوسش داشتم تا الان تحمل کردم گفتم درست میشه...

درست نشد

۳ سال زندگیم رف...

دیگه دوسش ندارم الان میتونم سختترین تصمیماروهم بگیرم

دوسش داشتم تا الان تحمل کردم گفتم درست میشه... درست نشد ۳ سال زندگیم رف... دیگه دوسش ندارم الان م ...

به نظرم زن و شوهر باید با هم دوست باشم و احساس آرامش و احتی به هم بدن در غیر اینصورت زندگی خیلی سخت میشه 

به نظرم زن و شوهر باید با هم دوست باشم و احساس آرامش و احتی به هم بدن در غیر اینصورت زندگی خیلی سخت ...

من اصلا ادم غرغرویی نیستم.هیچی مشکلی بغیر خانوادش و خاسته های عجیبشون ندارین

منم خیلی مشکل با خانواده شوهرم داشتم ،اما سعی کردیم تا میشه بین ما دوتا حرمتها شکسته نشه 

مشکلاتتون چی بود؟

این اصن حرمت نگه نمیداره ی کلمه حرف بزنم فحش میده و منو میزنه

من پست اخر تو خوندم. استارتر تاپیکو بست

اومدم اینجا جواب بدم

ببین عزیزم میدونم خودت عاقلی فهمیده ای اما میخوام از تجربه دوران مجردیم بگم من خودم پدر خیلی خوبی نداشتم هزاااار بار ما بچه ها گفتیم مامان جدا شو اما مامان من ابرودار و ترسو بود جدا نشد تا همین الان ک نزدیک 70 سالشه داره زجر میکشه

هنوزم بابام داره دقش میده باورت میشه همیشه تو خونه قهره و با مامانم حرف نمیزنه هیچکار براش نمیکنه دکتر خود مامانم با پای پیاده میره خرید خودش میره....... 

میخواستم بگم متاسفم از اینکه اینو میگم اما فکر نکنم از این شوهر برات دربیاد 

ادم بد ذات عدض نمیشه مثل بابای من ک تو پیری هم ادم نشد

🤪