من الان شاغلم با حقوق وزارت کار که گفتم از آخر ماه دیگه نمیام سرکار جویای کارم
شنبه این هفته مرخصی گرفتم رفتم جایی واسه مصاحبه کارفرما گفت حقوق25 و بستیم و گفت خبر قطعی رو بعد تعطیلات این هفته یعنی چهارشنبه بهت میدم وتوی حرفاش آنقدر مطمن بود که حتی گفت با تاکسی چجوری بیا سرکار که راحت باشی
توی این دو روز تعطیلی زندگی نکردم دل تو دلم نبود که زنگ بزنه بهم و کلی رویا بافی که حقوقم میشه 2.5 برابر توی ذهنم تا چند سال آینده خونه و ماشینم رو خریدم گوشیمو عوض کردم وحتی برای همکارام جریان رو تعریف کردم
خلاصه شد بعد تعطیلات منتظر زنگ بودم تا ساعت 11 زنگی زده نشد اسنپ گرفتم برم یکی از کارای بیرون شرکت رو انجام بدم و خودم زنگ بزنم به کارفرما و همزمان اسنپ رسید و خواستم پلاک رو چک کنم و دستمم دو تا زونکن بود که گوشی از دستم افتاد و السیدی گوشی شکست من سوار شدم رفتم وسط تهران کارو انجام دادم دیگه گوشی نداشتم که برگردم ناچار خواهش کردم از بقیه برام اسنپ بگیرن برگردم گوشیمو دادم تعمیر یکو نیم خرجش شد بعدش زنگ زدم به کارفرما گفت حسابدارمون برگشته متاسفانه دیگه نیرو نمیخوایم هر چی رویا پردازی کردم پر پر شد امروزم سرکار نرفتم رفتم دو جا دوباره دنبال کار یکیش خوب بود ولی محیطش امن نبود یه شرکت بزرگ بود حالت خونه با دوتا مرد جوان که مدیرا بودن الانم حالم بده افسردگی گرفتم از دیروز بگید چیکار کنم که خوب بشم