2777
2789
عنوان

اگه فکر کردی که روز بدیو داشتی بیا تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 23 پست

از من بشنو عزیز و آویزه گوشت کن و همیشه این رو بگو و تکرار کن. (وقتی یه اتفاق خوب که منتظرشی نمیفته قراره یه اتفاق بهتر بیفته) 

به خدا توکل کن و دیگه هرگز کاری رو تا به انجام نرسیده به کسی نکو. همونجا که ب همکارات گفتی ممکنه همون موقع همه چیز به هم خورده باشه‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حس میکنم چشم خوردم 

آره عزیزم ب کسی نگو تو زندگیت چی کار میکنی چه خواهر چه همکار چه دوست من خودمم شاغلم تو محیط کار واقعا خانوم ها ب هم حسادت میکنن تو کارتو انجام بده ب چیزایی که میخوای بری بقیه خودشون میبینن

تهران

سلام عزیزم . شما یک اموزشگاه خیاطی میخواستی بری که منصرف شدی ،میشه اسمشو بمن بگی ؟ منم یک اموزشگاه میخوام تو تهران ولی جای خوب نمیشناسم . ممنون میشم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭