2777
2789
عنوان

خدافظی:)

207 بازدید | 22 پست

خیلی اذیت شدم خیلی سختی کشیدم از وقتی کلاس دهم بودم استرس کشیدم ولی من مدرسه دولتی بودم کلاس کنکور نرفتم این شد وضع کنکورم 

الانم که نهاییه امیدم از دست دادم خیلی وضع تحصیلیم بده ولی از استرس کچل شدم دیگ توانی واسم نمونده 

۵ تا امتحان مونده میخوام یخونم خوب بدم 

کن‌کور تیرم بخونم 

بعد دیگ مسیرم جدا میکنم از ارزوی چند سالم خدافظی میکنم نشد کع بشه انگار منم باید بشبنم تو خونه و ازدواج کنم ولی حسرت روپوش سفید رو دلم موند

چی ان اینا

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجی من خیلی وضعم از تو بدتره ینی زیست و دینی و ریاضی و زیر ۱۰ میشم کنکور اردیبهشتم ندادم خ وقته هز درس دور بودم ولی از امروز شروع کردم ب خوندن ... ناامید نباش اینقددددد باید شکست بخوری تا بشه 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

حاجی من خیلی وضعم از تو بدتره ینی زیست و دینی و ریاضی و زیر ۱۰ میشم کنکور اردیبهشتم ندادم خ وقته هز ...

من زیست فک کردم خوب دادم ولی ۱۶ یا ۱۷ 

ریاضی ۱۸ و نیم 

دینی نمیدونم  

فکر کردن بهشون دیوونم میکنه

من زیست فک کردم خوب دادم ولی ۱۶ یا ۱۷  ریاضی ۱۸ و نیم  دینی نمیدونم   فکر کردن بهش ...

پس وضعیتت بهتر از منه ..هرکی تا آخرش وایساد میتونه بدست بیاره ن اونی ک اول کاری ول میکنه... درست میشه ادامه بده

بابا به مامان چیزی نگو 🥲

فک میکنی فقط تو اوضاعت اینه ؟؟؟ سال به سال اوضاع دانش اموزا داره بدتر میشه میانگین معدل پارسال تجربی 11 هست میفهمی ینی چی ؟؟امسال همه دارن گند میزنن نهایی ها هم اصلا نمیشه بفهمی چی در چیه و مصحح قراره چطور تصحیح کنه  منم بالاترین درصدم زیست بوده 20 درصد مثل اینکه زندگی هیچوقت نمیخواد روی خوشش رو به ما ادم معمولیا نشون بده   حسرت خیلی چیزا به دل ماها میمونه و ارزوهامون رو باید با خودمون دفن کنیم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!

رشته‌ای بخون که بتونی باهاش زود مستقل شی. اگه منظورت از روپوش سفید پزشکیه، باید بگم اون برای اوناییه که دغدغه‌ی چیزی رو ندارن. خیلی‌هامون برای پزشک شدن باید دوباره متولد شیم ولی تو یه جا و خانواده‌ی دیگه!

خیلی دارم عذاب میکشم:)

تو خوبه باز ارزوته و به پزشکی علاقه داری من همش فشار اطرفیان و توقع های پدر و مادرم داره دیونم میکنه خاله هام امروز همه زنگ زدن که کنکور چیکار کردم کلی گریه کردم هیچ علاقه ای هم به تجربی ندارم همش اجبارررررررر

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود''''''' ولی بی جونم! گمم!