2777
2789

واقعا اینطوره؟چجوری بعد ازدواج بهم علاقه پیدا میکنن خیلی دوست داشتم اول عاشق کسی بشم بعد باهاش ازدواج کنم ولی مثل اینکه برای منم ناممکنه 

کسایی ک سنتی ازدواج کردین رابطتتون چطوره باهمسرتون؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

نمد  

من آدم ها رو از دست نمیدم    آدم ها من رو از دست میدن! عکاس هستم 📸 درحال یادگیری برنامه نویسی و گرافیک عاشق کشور کره جنوبی BTSفن نیستم عاشق قدم زدن تو خیابان های سئول در شب خیلی ها میگن نمیتونی ولی من میتونم رفیق کره ای دارم که مثل خودم عکاسه خیلی کمکم کرد 🇰🇷🇰🇷عاشق بازیگر 💜Leejungjae💜 خیلی دوستش دارم  با من بحث کنید خودتون رو حقیر میکنید ... تامام

من خیلیا دیدم و میشناسم ازدواجشون سنتیه . در ظاهرر خوبه

اما در باطن اصلا   

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن ما هم که سنتی ازدواج نکردیم زندگیمون گل و بلبل نیست. کلا مردا بعد ازدواج تازه خودشونو نشون میدن. فقط سعی کن یه سالی نامزد بمونی که اگه مشکلی داشت قبل اینکه اسمش بره تو شناسنامت بهم بزنی

بنفشه🍃

منم قبلا فک‌ میکردم خیلی خشک و‌ ناجوره ازدواج سنتی 

ولی خب ماهم بصورت تصادفی با طرفمون آشنا شدیم خوشمون اومد و دوست شدیم بعد هم ازدواج کردیم 

ازدواج سنتی هم تقریبا کیسهای تصادفی داره دیگه 

فقط شناخت شاید یه مقدار کمتر اتفاق بیفته 

اون ازدواج سنتی ک تو ذهن شماس ماله بیست سی سال پیشه ک دختر پسر همو سر سفره عقد میدیدن 

الان دیگه اونطور نیست سنتی ینی قبلا دوست نبودن غریبه بودن یه مدت نامزد میشن ک اشنا شن اگه علاقه به وجود بیاد همو بخان ازدواج میکنن این میشه سنتی

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
من خیلیا دیدم و میشناسم ازدواجشون سنتیه . در ظاهرر خوبه اما در باطن اصلا  

اینکه عاشق طرف نباشی ازدواج کنی چجوری ازدواج موفقی میشه🤦‍♀️

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

اولاش عالی بود ولی از بعد عروسی همش دارم کتک میخورم اخه تو شهر غریبم و هیچ قدرتی ندارم منی که یه بارم مجردی کتک نخوردم الان همه ی بدنم کبوده 

منو دوستم داشت انتخاب خودش بودم ولی همیشه بهم شک داره تاوان خاستگارایی که داشتمم من باید با کتک پس بدم🥲

مگ اون ک با عشق ازدواج کرد چی شد اتفاقا 60درصد با عشق ازدواج کردن سرد تر شدن چون عشق سردی میاره این ازدواج وقتی تجربه ای نداشتی دلمیبندی اگ از هم خوشتون بیاد اگ حس خاصی پیدا نشه کلا دوستداشتنم به وجود نمیاد خیلی از عشق ها هم اینجوری دیگ بالاخره یه جا همو میبینن خب شما هم معرفی کنن همو می‌بینید شاید جرقه از اینجا شروع شد و بعدش دیگ به عهده خودته سنتی نیس

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازده آبان روزی بود که با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔

اینکه عاشق طرف نباشی ازدواج کنی چجوری ازدواج موفقی میشه🤦‍♀️

فکر نکنم .‌چون ادم خیلی وقتا به خاطر دوست داشتن طرف مقابلشه که  در موقع مشکلات  فرار نمیکنه و جا نمیزنه .‌میگه چون عاشقشم و دوسش دارم می مونم  و نمیرپ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .