2777
2789

زندگی پُر از زیبایی و اُمید هست...گاهی وقت ها مثلا دستمون زخم میشه و بعد از مدتی خودش کاملا خوب میشه....یعنی بدون اینکه ما کاری کنیم دوباره خیلی قشنگ و درست به حالت قبلش برمیگرده......با خودمون فکر کنیم و نگاه کنیم که این چه نیرویی هست که بدون اینکه ما کاری کنیم خودش خود به خودی همه چیزو درست میکنه.....
این کیه که همه چیزو در این دنیا و عالَم خیلی زیبا و با هدف و درست جلو میبره بدون اینکه نقصی داشته باشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ
تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد نیس ولی حوصله منم مثل تو سر رفته ریختیم نینی سایت

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
چرا عزیزم 

یه کارنامه دادن فقط درصد خام نه ترازی چیزی هفته بعد دعوت به مصاحبه یکشنبه امتحان ادبیات

دارن سوسکی ما رو تجزیه میکنن 

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

یه کارنامه دادن فقط درصد خام نه ترازی چیزی هفته بعد دعوت به مصاحبه یکشنبه امتحان ادبیات دارن سوسکی ...

دیگه اگ هدف داری باید بسازی

تلاش کن گلکم

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓