2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم :)

100 بازدید | 14 پست

خسته شدم از این زندگی

از وضع خونمون 

از بی پولی

از پدر و مادرم

از پدرم که همه جوره اذیتمون میکنه

خسته شدم واقعا خستم

کاش میشد بم.رم

کاش یه راهی بود خود.کشی میکردم و دیگه تموم میشو این رنج و دردا

کاش میشد حداقل از این وضع نجات پیدا کنم

حسی که دارم....

مثل اینکه انگاری تو یه منگنه ای گیر افتادم که نه راه پس دارم نه راه پیش

دیگه حتی خداروهم باور ندارم

خدا اگه بود به داد من می‌رسید

این همه بهش التماس کردم منو از این وضع نجات بده این همه بهش گفتم که من خیلی حالم بده

این همه گریه کردم

پس کی میخواد منو هم یکمی خوشحال کنه؟

هعی .... وقتی یه خانواده خوشبخت میبینم با حسرت بهشون نگاه میکنم 

یعنی نمیشد منم یکی از اون دخترای خوشبخت هر خانواده بودم؟

کاش اصلا تو یه خانواده دیگه بودم

کاشششش

ولی دیگه نمیشه ....

بچگیم،نوجوونیم،همه چیزم رقت

خدایا ازت خیلی دلگیرم 

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

با خودکشی هیچی حل نمیشع حتی بهش فکرم نکن🤝

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادمه بچه که بودم وقتی میخواستم کاری انجام بدم مادرم نمیزاشت و من کلی ناراحت میشدم و فکرمیکردم مادرم دوستم نداره ولی الآن که بزرگ شدم فهمیدم چقدر به نفع ام شده که اون کارها رو انجام ندادم و میرم دستای مادرم رو میبوسم که باعث شد من توی زندگی خوشبخت بشم و الان با شادی زندگی کنم...حساب ما و خدا هم دقیقا همینه... اگه گاهی وقت ها به چیزی نمیرسیم یا نمیشه یا سختی داریم شک نکنید خِیر و سعادت و خوشبختی ما در این اتفاقات رقم میخوره و زمانی که آگاه تر بشیم این حقیقت ها رو می بینیم..

با خودکشی هیچی حل نمیشع حتی بهش فکرم نکن🤝

آره شاید حل نشه

ولی خب من راحت میشم

کاش راهی بود کاش میتونستم کاششش

چیزی که خیلی باورش دارم اینه که:                              هیچوقت هیچکسُ واقعا نمیشه شناخت 

منم بعضی اوقات میگم اگر وضع خانواده ام یا کشورم فرق داشت بهتر بود و ...

ولی از کجا معلوم بدتر نبود؟فعلا همین زندگی رو داریم با غصه درست نمیشه. هیچکدوممون حرص نخوریم و به جاش همه سعی کنیم دنیا رو در حد خودمون بهترش کنیم🙏

راهی نبوده بتونی خودتو نجات بدی؟ مثلا قبولی تو یه رشته خوب یا مهارتی یادبگیری پول دربیاری؟ 

خب اوکی من اصلا اومدم قبول شدم و اینا و پول بدست آوردم

مگه میتونم پدر و مادرم عوض کنم ؟

یا بچگیمو و اون حسرت هامو تغییر بدم؟:)

نمیشه

آره شاید حل نشه ولی خب من راحت میشم کاش راهی بود کاش میتونستم کاششش

خودت باید خودتو نجات بدی

همه ی خانواده های ایرانی اکثرا همینن

مستقل شو💯

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
یادمه بچه که بودم وقتی میخواستم کاری انجام بدم مادرم نمیزاشت و من کلی ناراحت میشدم و فکرمیکردم مادرم ...

حرفات خیلی قشنگ بودا

ولی این همه سال اگه قرار بود اتفاقی بیوفته میوفتاد 

آخه من دیگه نمیتونم

خیلی درد دارم

شایدم هنوز وقتش نرسیده اتفاق بیوفته ولی دیگه خسته شدم خیلیییی

خودت باید خودتو نجات بدی همه ی خانواده های ایرانی اکثرا همینن مستقل شو💯

آخه ببین شاید تو مثلا به دردایی فور میکنی که تو همه خانواده ها یا اکثرشون عادیه ولی من دردایی دارم که حتی نمیتونم اینجا بهتون بگم

خیلی خجالت میکشم

درمورد خودم که نیست درمورد خانواده 

کاش میتونستم بگم ولی حیف

خب اوکی من اصلا اومدم قبول شدم و اینا و پول بدست آوردم مگه میتونم پدر و مادرم عوض کنم ؟ یا بچگیمو ...

آره موافقم نمیشه بعضی چیزا رو جبران کرد و تنها راهش پذیرشه ک خیلی هم سخته ولی کاری نمیشه کرددد💔☹️فقط میتونی از وضع الآنت بهتر بشی 

حرفات خیلی قشنگ بودا ولی این همه سال اگه قرار بود اتفاقی بیوفته میوفتاد  آخه من دیگه نمیتونم ...

با صبر همه چیز درست میشه چون این دنیا طوری خلق شده که شما در نهایت خوشبخت و سعادتمند باشید.....هر اتفاقی می افته قطعا درسته و قراره شما بالاتر برید ...این حرفام شعار نیست تجربه ی خودم و زندگی هست که دارم توی جامعه می بینم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ
برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شوید...

آخه ببین شاید تو مثلا به دردایی فور میکنی که تو همه خانواده ها یا اکثرشون عادیه ولی من دردایی دارم ک ...

ببین آخه واقعا کاریش نمیشع کرد

خانوادتو نه خودت انتخاب کردی نه میتونی حذفشون کنی

تنها راه دوری ازشونع

چن سالته:)؟

ببین آخه واقعا کاریش نمیشع کرد خانوادتو نه خودت انتخاب کردی نه میتونی حذفشون کنی تنها راه دوری ازش ...

۱۸ سالمه :)

۱۸ سالمه :)

همسن منی ک🥺 عزیزممم