2777
2789
عنوان

پارگی دیسک کمر ,

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 50 پست
مشخص نمیشه ممکنه فقط درد عضله باشه. اما فعلا تمرینو بذار کنار چند هفته.. کمر خیلی حساسه‌. 

ممنون عزیزم برای جواب بنظرت در چه صورت احساس خطر کنم؟ راستش ایران نیستم و اینجا خیلی احساس امنیت ندارم برای دکتر چون نمیشناسم

ایران خیلی دکترای خوبی داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درد ریشه کمرم شدیده و نمیتونم زیاد حرکت کنم  ,تا دو قدم راه میرم جانم به لبم میرسه ,و تمام بدنم ...

گزگز علامت خوبی نیست یعنی رو عصب های پات فشار میاد. اما فعلا مشخص نیست جراحی بخوای.. چون اگر جراحی لازم شه ادم التماس میکنه  همین امشب عملش کنن. شما به اونجا نرسیدی خوبه. اما حتما حتما حرف دکتر مورد اعتمادو گوش کن. اگر بگه داره به نخاع و عصب فشار میاره باید جراحی شه وگرنه پاها ضعیف میشه و ممکنه درست نشه دیگه‌.

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من دوماه پیش ام ار ای دادم با اینکه حالم بهتر ازین بود   ,و جوابش الان اومده و حالا یه مدته ,که ...

دکتر معمولا یک هفته استراحت مطلق میده 

حتی تا میتونی دستشویی هم نری بهتره

یک تشکچه برقی زیر کمر و باسن باید بگذاری 

بعد یک هفته ورزش 

من با دیسک پاره و ورزشی که جدیدا دارم جدی انجام میدم تمام بی حسی هام رفت 

ممنون عزیزم برای جواب بنظرت در چه صورت احساس خطر کنم؟ راستش ایران نیستم و اینجا خیلی احساس امنیت ندا ...

خواهش میکنم. علایم خطرناکش ضعیف شدن پا.. بی حسی بخشی از پا خصوصا باسن. اینکه نتونی رو پنجه و پاشنه وایسی. مشکلات ادرار... 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

منم پارگی ال۴و ال۵داشتم راه هم نمی‌تونستم برم حتی گفتن ممکنه اختیار ادرار و مدفوع رو از دست بدی اما ...

الان خوب شدین خدارو شکرچند وقت استراحت کردین مثلا دیگه کار نکردین یا ,به حالت دراز کش مشکل نداره برای استراحت ? ,من واقعا نمیدونم همه بهم میخندن وقتی از بیماری حرف میزنم میگن چیشد تو دیکه جای سالم داری اصلا?

خواهش میکنم. علایم خطرناکش ضعیف شدن پا.. بی حسی بخشی از پا خصوصا باسن. اینکه نتونی رو پنجه و پاشنه و ...

من داشتم این مشکلات رو 

الان تنها یک هفته هست جدی ورزش میکنم خیلی خوب شدم 

جراحی سختی بود ?چندروز استراحت داشتین

من دو روز استراحت بعد عمل.. یک هفته استراحت نسبی که باید راه میرفتم کمی.  یک ماهم مرخصی از شغل.. اگر جوون و سبک وزن باشی و جراح خوب باشه کلا عمل اسونیه.. اما چاق ها و مسن ها مشکل میخورن باید بلندشون کنن 

من داشتم این مشکلات رو  الان تنها یک هفته هست جدی ورزش میکنم خیلی خوب شدم

بعضی وقتا ورزش باعث تکون خوردن دیسک و حرکت به سمت نخاع میشه. باید دکتر ام ار ای رو ببینه و بگه چی کار کنیم. مال من جوری بود که ورزش خیلی خطر داشت ممکن بود نخاعمو له کنه

الان خوب شدین خدارو شکرچند وقت استراحت کردین مثلا دیگه کار نکردین یا ,به حالت دراز کش مشکل نداره برا ...

من ۵۰روز دراز کش خوابیدم فقط برای سرویس بهداشتی بلند میشدم تا درد و گزگز و سوزش پاهام تموم شد،بعد شروع کردم به ورزش الآن خدارو شکر کامل خوب شدم ،با اینکه کارم سخته و روزی ۱۲ساعت سرپا هستم هیچ کمر دردی ندارم

بعضی وقتا ورزش باعث تکون خوردن دیسک و حرکت به سمت نخاع میشه. باید دکتر ام ار ای رو ببینه و بگه چی کا ...

ببخشید مگه چه جوری بود ؟

من میترسم یک موقع به اون مرحله برسه متوجه نشم