2777
2789
عنوان

زندگی چقد عجیبه نه؟😁

216 بازدید | 23 پست

حوصلم سررفته بود و داشتم تاپیکای قدیمی مو میخوندم

خندم گرفت واقعا😅

یه تاپیکم ک حدود دوسال پیش بود راجب ی پسره بود ک چندسال پیشش باهاش کات کرده بودم و بهم پیام داده بود یهویی و چقد بال بال میزدم براش

الان چقد اون ادم غیرمهمه برام حتی یادمم نمیادتش😅

چند سال دیگم لابد این دغدغه های الانم برام خنده داره…

راستی من چندوقته سایت نمیومدم چرا دیگ نمیشه لینک ی تاپیک دیگ و کپی کرد؟

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

اخییی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://uupload.ir/view/fatima_davoudii_۲۰۲۴۰۶۰۳_reel_3382307612338471071_1_3382307612338471071_3ii. ...

🤔🤔

این چیه عشقم

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶
اسکول بودما😁

ن بابا دور جون ..

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

بزن کلش رو انتخاب کن بعد بزن رو باز کردن 😁😁عشصم 

این اومد ک🫠

[QUOTE=341878543]واتس و تل و اینستامو پاک کردم چن وقته[/QUOTE چرا چیزی شده؟ 

نه حوصله نداشتم پاک کردم