به شوهرم خیلی احترام میزارم به خاطرش از همه چی گذشتم همیشه وقتی یچیزی میشه من میرم سراغش
و الان خیلی پررو شده میخوام یکاری کنم خدش بیاد سراغم
لطفا کمکم کنید جز شما کسی نیس
آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حقیقتش منم برا همسرم خیلی کارها کردم فداکاریا کردم اما در عوضش گاهی جوری رفتار کردم ک اون رومو هم دید این خیلی جواب میده و باعث میشه ب خودش بیاد زیاد دور ورنداره
حقیقتش منم برا همسرم خیلی کارها کردم فداکاریا کردم اما در عوضش گاهی جوری رفتار کردم ک اون رومو هم دی ...
هرکاری کردم فایده نداره جوری بی محلی میکنه و به دیگران توجه میکنه انگار آدم نیستم
آرزو کردم آرزوش باشم ولی تا رسیدم بهش دیدم آرزوش زیاد بود 🥲تا خدت نخوای کوچیک نمیشی تا خدتم نخوای بزرگ نمیشی بزرگ شدم سال ۹۹ که همه ای آروزهام اینه بادکنکی که از دست در میره ..میره رو هوا😇راهی که خدا برام ساخته خاندانتم نمیتونه خراب کنع😉