2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه خلوت بشین 

واز خودت بپرس به عشق کی میخوای نماز بخونی؟

من اونقد سوال پرسیدم اونقد الحمدالله خدا منو به نماز ترغیب کرد

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 

ببین عزیزم شما حسن فعلی دارید میخوایین انجام بدید اما حسن فاعلی نیت الهی ندارید که امروز و فردا میکنید به این کار هم میگن تسویف واقعا یه جورایی شیطان نمیزاره باور کنید شما باید ایمان تون رو قوی کنید 

باداباد رو گوشیت دانلود کن بعد بزار اذان پخش بشه هر وقت پخش شد بگو الان پا میشم نماز واجب تر از هر کاریه بعد میکنی خود به خود بلند شدی داری نماز میخونی 

و بعد از تموم شدن هم از خدا بخواه دعا کن که برات یک همتی ایمانی تو درونت بیاره که به نماز خوندن ادامه بدی 

و اگر واقعا برونی نماز چقدر تو افکار زندگیت آینده ات حرف زدن با خدا برات چقدر آرامش میاره هیچ وقت ول نمیکنی 

من خودم زمانی پریود میشم نمیتونم بخونم حس ناراحتی بهم میده بعدش به جای اون نماز هام آیه الکرسی و دعای فرج و سلامتی آقا امام زمان میخونم چون ایمان قلبی با خدا دارم و اینطور راحتر میشم

نمیتونم خب نمیدونم

نشد دیگه !

این رو به خودت نهیب بزن که 

بالاخره کی میخوای شروع کنی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد