2821
2789
عنوان

تصادف کردم

223 بازدید | 13 پست

تازه ۳ماهه ماشینمونو عوض کردیم 

۶ساله رانندگی میکنم

ی مسافت طولانی رانندگی کردم انگار نه انگار سرکوچه کالیدم به تیر برق

لاستیک شاگرد پشت ترکید ستون و در عقب و سپرش کلا رفت تو 

داغونم 

همسرمم کوه بود مسافر بودیم شنبه میخاست برگرده مرخصیش تموم شده

خیلی ناراحتم زنگش زدم گفت فداسرت ولی میدونم ناراحته اونم 

دارم میمیرم

سلام عزیزم میتونم بپرسم آخر چه ماشینی گرفتید ؟ ما تازه کلوت گرفتیم ولی الان فهمیدم اتوبان تهران رشت و تهران قم نمیشه رفت میخوابونن ماشینو چون وانت به حساب میاد شما چیزی شنیدید در موردش ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم میتونم بپرسم آخر چه ماشینی گرفتید ؟ ما تازه کلوت گرفتیم ولی الان فهمیدم اتوبان تهران رشت ...

سلام گلم بله خریدیم

آخرین بار اتوبان تهران قم و کاشان رو باهاش رفتیم

تا دلتم بخاد بار توی ماشین بود

یبار بخاطر سرعت من جریمه شدم

ماشینم نخابوندن

فقط عوارضی باید بیشتر پول بدید چون وانت حساب میشه

سلام گلم بله خریدیمآخرین بار اتوبان تهران قم و کاشان رو باهاش رفتیمتا دلتم بخاد بار توی ماشین بودیبا ...

مرسی عزیزم که جواب دادی خب پس خدا رو شکر ، چون شنیدم دو بار جریمه میکنن بار سوم میخوابونن ماشینو 

شما میگی اصلا جریمه هم نشدی خیلی خوبه اینطوری  ، چون ما تقریبا هر ماه داریم میریم رشت و برمیگردیم بابام می‌گفت  دوستش  دو بار جریمه شده بار سوم خوابوندنش ولی توی ماه سه بار رفته و اومده ، شاید اگر تعداد دفعات رفت و برگشت زیاد باشه گیر بدن نمیدونم 

بعد میگم شما پشتش رو بستید یا بازه ؟ توی سرعت وسایل پرت نمیشن بیرون ؟ با چیزی مهار میکنید ؟ می‌خوام دوچرخه و چمدون و این چیزا بذارم کار خاصی نباید بکنیم ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

مرسی عزیزم که جواب دادی خب پس خدا رو شکر ، چون شنیدم دو بار جریمه میکنن بار سوم میخوابونن ماشینو شما ...

ببخشید دیر ب دیر جواب میدم همین الان توی ۳تا اتوبان بودم و ردکردم

جریمه نمیکنن ولی مثلا بعد۱۳بدر که جاده شلوغه اگر منع ورود وانت ب اتوبان بخاطر ترافیک بزارن اونموقع جریمه میکنن

من یکساله ماشینو دارم و همیشه در رفتو آمدم بین بندرعباس و کرمانشاه هیچیم نشده 

برای پشتشم من ۳ماه پیش رولرید گذاشتیم 

بعد از تحقیق های فراوان ب این نتیجه رسیدیم رولرید بهتره و واقعا هم راضی هستیم

اگر راهنمایی بیشتر خواستی بپرس

قبل اسنکا رولریدم بزاریم وسایلو میچیدیم ی زیرانداز میمداختیم روش بعدش با کابل میبستیم تا نیفته

خوبه رولرید اینه اگه درشو باز کنی میتونی بارمثل مبل و میز تیویم بزاری توی ماشین 

ولی کانوپی و سوپرلید فقط ب اندازه حجم داخلش میشه چیدمان کرد

ببخشید دیر ب دیر جواب میدم همین الان توی ۳تا اتوبان بودم و ردکردمجریمه نمیکنن ولی مثلا بعد۱۳بدر که ج ...

خواهش میکنم عزیزم ممنونم که وقت میذاری میگی پس تا ما هم رولرید بخریم همین کار رو باید بکنیم 

بعد من یه دغدغه ای هم برام پیش اومده ،  خرید کرده بودیم کالسکه کیسه های خرید هر چی بود رو پشت گذاشتم ،  شوهرم می‌گفت پشت نذاریم بهتره توی ترافیک دزد ممکنه ببره ، من میگم بلنده بعیده دزد ببره وسیله رو پشت نتونیم بذاریم خب چرا اصلا اینو خریدیم ما دو تا بچه داریم همیشه صندوق عقب ماشین رو تا خرخره پر وسیله میکردیم نتونیم توی شهر وسیله عقب بذاریم نمیشه که ، برای شما پیش اومده وسایل پشت رو توی ترافیک بتونن ببرن؟ 

خواهش میکنم عزیزم ممنونم که وقت میذاری میگی پس تا ما هم رولرید بخریم همین کار رو باید بکنیم بعد من ...

حقیقتا من توی اون مدت خرید داخل شهریارو میذاشتم صندلی عقب

فقط کالسکه بچه هاروجعبه میذاشتم و اتفاقی نیفتاد براش

رولرید خیلی خوب و کاربردیه ما برج۹شیراز رفتیم گذاشتیم ۴۰تومن شد

برای سفرهای خارج شهریم که پشت پر وسیله بود قبلا 

بین راه فقط خونه خواهرشوهرم توقف کردیم و کل وسایلو جابجا کردیم از پشت برداشتیم که ندزدن

بهرحال ریسکه

اگر هزینش براتون مقدوره اولین فرصت رولرید بزارید خیال راحت

حقیقتا من توی اون مدت خرید داخل شهریارو میذاشتم صندلی عقبفقط کالسکه بچه هاروجعبه میذاشتم و اتفاقی نی ...

اتفاقا گیرمون همون هزینه ست ،الان هم شده پنجاه تومن ما هم خالی خالی ایم 😅 ان شاالله یه ذره دست و بالمون باز شه میگیریم ، ممنونم از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتی عزیزم 😍 

اتفاقا گیرمون همون هزینه ست ،الان هم شده پنجاه تومن ما هم خالی خالی ایم 😅 ان شاالله یه ذره دست و با ...

بسلامتی ماهم بعد۹ماه خریدیم

راستی 

ببخشید رک میگم

بازار فروش این ماشین خرابه نه مشتری هست نه به قیمت میره

نارلحت نیستی از این موضوع؟

بسلامتی ماهم بعد۹ماه خریدیمراستی ببخشید رک میگمبازار فروش این ماشین خرابه نه مشتری هست نه به قیمت می ...

ببین دست گذاشتی روی داغ دلم 😁 

هرچند در مورد فروش راستش خیلی دغدغه ندارم ، چون ما خودمون از طریق خودران وفا موقوفات وفا بصورت قسطی خریدیم مدل ۴۰۲ هست به جای ۲۱۰۰ ، ۲۸۰۰ گرفتیم و ماهی هفتاد قسط می‌دیم ، موقع فروش هم همینطوری به نمایندگی میفروشیم پولمون رو از طریق نمایندگی نقد میکنیم و خریدار می‌تونه قسطی بخره خب اینطوری شانس فروش بیشتر میشه ، هرچند نمیشه منکر شد که خریدار این مدل ماشینا  به کل کمه ( شوهرم میگه خریدار بنز هم کمه 🥶)

با این وجود که به نظر میرسه برای فروش مشکل جدی نداشته باشیم باز من از این خرید چندان خوشحال نیستم ، شوهر من خیلی سریع تصمیم گیری می‌کنه بعد کاری رو هم که میخواد بکنه رو اگر نکنه تا یه عمر توی ذهنش میمونه تا انجامش بده این ماشین توی مخ شوهرم بود واقعا که بخره خودش که خوشحاله ازش پرسیدم پشیمون نیستی می‌گفت آدم واسه چیزی که براش تلاش کرده تا بهش برسه پشیمون نمیشه که 😐 نزدم توی ذوقش ولی از نظر من این بدترین تصمیمی بود که میتونست بگیره حالا من به فروشش به شکل جدی فکر نکرده بودم ولی مهم ترین دلیل افتضاح بودن این تصمیم برای ما اینه که پارکینگ ما اصلا سقفش کوتاهه 😐 ماشین قبلی ما x22 بود بدون هیچ مشکلی جا میشد ، اینو مجبوریم بذاریم بیرون 😐 

مشکل دوم هم اینه که توی تهران اصلا جا پارک گیر نمیاد دیروز دیدم ماشینو نبرده ، توی دفتر ما یه موتور داشتیم که کارای پیک و اینا رو انجام بدیم باهاش میگه جا پارک نیست با موتور راحت ترم ترافیک هم نمیمونم فلان 😐 

بعد من اصلا با این جرات ندارم رانندگی کنم با x22 چرا ولی اینو میترسم خیلی گنده ست 

بحث خوابوندن ماشین هم که مطرحه من دلمو هم به تجربه شما خوش کردم هم اینکه ما چون شبا همیشه توی راهیم احتمالا مشکلی پیش نیاد 

ببین دست گذاشتی روی داغ دلم 😁 هرچند در مورد فروش راستش خیلی دغدغه ندارم ، چون ما خودمون از طریق خود ...

بحث خوابیدن نگران نباش اصلا مگر مواقعی که ترافیک شدید باشه کلا ورود ممنوع کنن

مام مشکل پارکینگ داریم خونمونم ویلاییه بغل خونه پارکینگ درست کردیم گذاشتیم برای داخل شهرم ی کوییک گرفتیم که راحت باشیم ماشین قبلیمونم اچ سی کراس بود 

منم یبار اینو مالیدم ۳۰ میلیون خرجش شد چند ر ز پیش توی جاده تایر عقبمون ترکید پایداری ماشین عالی بود با ۱۲۰تا سرعت هیچیمون نشد

منم بشدت ماشینو دوس دارم فقط مشکلی داریم اینا که نزدیک ترین نمایندگی ۳ساعت با ما فاصله داره

ما ۱۸۹۰ پامون دراومد هر۲ماه ۱۲۰ میلیون ولی بدون سود

۲تا قسطمون مونده

بحث خوابیدن نگران نباش اصلا مگر مواقعی که ترافیک شدید باشه کلا ورود ممنوع کننمام مشکل پارکینگ داریم ...

وای عجب حرفی زدی خدا رو شکر که سالم هستید ، آره اقساط ما هم دو ماهه ست ما هم قصدمون اینه که برای داخل شهر یه ماشین کوچیک بگیریم ، این ماشین برای داخل شهر خوب نیست ولی واقعا مسافرت باهاش کیف میده  ، ما هم عشق آفرود هستیم  خیلی دوست داریم برنامه کویر بریزیم کمپ درست کنیم چادر بزنیم و... فعلا ذوق این کارای ادایی رو داریم ولی فعلاً پول نداریم 😁 

وای عجب حرفی زدی خدا رو شکر که سالم هستید ، آره اقساط ما هم دو ماهه ست ما هم قصدمون اینه که برای داخ ...

بسلامتی

دقیقا ماهم این برنامه هارو داریم

ولی با دوتا بچه کوچیک

شاغل بودن خودمو همسرم

فعلا موفق نشدیم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز