2777
2789
عنوان

بیایین درد و دل

65 بازدید | 7 پست

ما کارمون طوریه هشت ماه کارمون خوبه همیشه پول دستمون هست چهار ماه کلا بی پول میشیم یعنی در حد خیلی کم پول دستمون میاد 

من آدم میوه خوریم دوتا هم پسر دارم شوهرم اهل میوه نیست در هفته یه بار میوه میخره هر چی بهش بگم گوش نمیده اصلا برایش مهم نیست همش تو خونه میخابه این چهار ماه رو با همون پول کم باید سرکنیم بگید چه کار کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زمان انتخاب همسر 

وقتی به شغلش خوب دقت نمیشه 

این چیزا رو داره 

اما خیلی کاراهستن میتونی تو خونه انجام بدی خودت..

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜

عزیزم تاپیک هاتو دیدم یه راهکار بهت میگم اگر با اعتقاد انجام بدی ان شاءالله به لطف خدا زندگیت خوب میشه ...

اول روز جمعه دو رکعت نماز بخون از طرف امام حسین علیه السلام برای حضرت زهرا سلام الله علیها به نیت اینکه شوهرت خساست نکنه و دوست داشته باشه و از همون ظهر جمعه شروع کن بعد هر نماز ۲۰ تا یا ودود بگو 

یعنی بعد  تسبیحات حضرت زهرا نماز ظهر ۲۰ تا یا وَدود 

بعد عصر هم باز ۲۰ تا بعد مغرب ۲۰ تا بعد عشا ۲۰ تا بعد صبح هم ۲۰ تا 

و به هیچ عنوان قطعش نکن تا همییییشه بگو مثل تسبیحات حضرت زهرا که بعد هرنماز میگی اینم عادت کن همیشه بگو ان شاءالله خیلی زندگیت خوب میشه با توکل به خدا 

نیت کن شوهرت عاشق خودتو بچه هات باشه و خساست نکنه ... 

2790
2778
2791
2779
2792