2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید ...

46 بازدید | 6 پست

ی پسری هس ب من ابراز علاقه کرده و رابطمون جدیع

با اینکه میدونم دوسم داره ولی خیلی بیخیال بنظر میرسه

دیر ب دیر پیام میده

مثلا الان ی هفتس پیام نداده

منم میدونم سرش خیلی شلوغع ولی وقتی میبینم انلاین میشه درحد یکلمه نمیتونه پیام بده و بره که من فقط بدونم بفکرمه

البته هر دفعه که پیام میده خیلی طولانی حرف می‌زنیم جوری که خودم از همه کارام میمونم ، اونم همین طور

نمیدونم شایدم داره سیاست بخرج میده ... 

گیج شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم لطفا تو رابطه قصد ازدواج اینا هیچ وقت پیام دادن آنلاین شدن رو برای خودتون معیار قرار ندید با توجه به شغل وقت یه فرد انتخاب کن اگر اینقدر حساسیت داشته باشی نمیتونی کنار بیای 

عزیزم لطفا تو رابطه قصد ازدواج اینا هیچ وقت پیام دادن آنلاین شدن رو برای خودتون معیار قرار ندید با ت ...

اره شاید درست میگی خودمم میدونم خیلی حساس و زود رنجم 

ولی با خودم میگم این که از الان انقد سرده بعدا قراره رابطمون چجوری پیش بره

خب اون و میتونی خودت امتحان کنی نه با آنلاین شدن با قرار گذاشتن بگو امروز میتونی بیای ببینم اگه گفت نه بگو مشکلی نیست دفعه بعد بگو اگه گفت نه باهاش حرف بزن بگو کی میتونی برا من وقت بذاری اصلا میتونی توجه کنی من آدمی هستم توجه رو آدم رو خیلی معیار برای خودم میدونم اگر نباشه واقعا رابطه خیلی محکم نمیشه