2777
2789
عنوان

کیا آدمای ب اصطلاح خاکی هستن

115 بازدید | 16 پست

و توی ارتباط با بقیه خودشونن؟؟ انگار همه میگن ک آدمای این مدلی رو دوس دارن ولی هیچ وقت انتخابشون نیستن، فقط بااین افراد راحت ترن همین...شما هم مث من ب این نتیجه رسیدین ک وقتی بی شیله پیله این جذابیتی برای کسی ندارین؟؟فقط دوستون دارن نه اینکه انتخابشون باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من همینم زیادی خاکی ام

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

چقدر حق بود واقعا

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

آدمی که خاکی باشه نمیاد این جا بگه من خاکی ام چون واقعا خاکی هستش متوجه میشی  به قول پروین اعت ...

ربطی نداره واقعا، اینجا کسی منو نمیشناسه ک بخوام خودمو ب کسی اثبات کنم، فقط جهت دردودل بود، چون واقعا توی ارتباطاتم اذیت میشم جدیدا....انگار هرچی بیشتر خودمم و نه اهل کلاس گذاشتن و...بیشتر ب خودشون اجازه هر رفتاری میدن، و هیچ وقت جز الویت کسی نیستی