2821
2789
عنوان

پزشکی 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 19 پست
آره میدونم  ولی چون خیلیا اذیتم کردن و قضاوت میخوام جوابشونو بدم

تو لیاقتته بهترین داشته ها 

جایگاه ها و...

ولی لطفا اگه نشد به خودت اسیب نزن 

به خاطر یه عده ادم سمی ک  رو رو روج و روانت اثر گذاشتن

یه درخواست کنم ازت؟💙🫂هر وقت کامنت منو دیدی تو اخرین تاپیکم یه کامنت یا دعای خیر برام بذار این یه دلگرمی و انرژی مثبته ک یکی از دور کمکم کرده منم قول میدم در اینده ادم مفیدی بشم برای کمک ب جون ادما

تو لیاقتته بهترین داشته ها  جایگاه ها و... ولی لطفا اگه نشد به خودت اسیب نزن  به خاط ...

به خدا دیوونم کردن دیوونه

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ببخش تو این تاپیک پیام میدم میشه برای سلامتی پسرم اسمش پارساست دعا کنی به حق جدت خدا شفاش بده خیلی دارم عذاب میکشم منم براتون هر جور که گفتین جبران میکنم چله زیارت عاشورا برمیدارم 

سلام عزیزم خوبی ببخش تو این تاپیک پیام میدم میشه برای سلامتی پسرم اسمش پارساست دعا کنی به حق جدت خدا ...

سلام عزیزدلم

چشم حتمااا🥺❤️‍🩹

ان شاءالله که به حق پنج تن خوب خوب بشه

به مادرم میگم سوره حمد براش بخونه واسه شفای بیمار عالیه

خودمم میخونم

خیلی ممنونم گلم❤️

الهی پسرتون زود زود خوب بشه🤲

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹
سلام عزیزدلم چشم حتمااا🥺❤️‍🩹 ان شاءالله که به حق پنج تن خوب خوب بشه به مادرم میگم سوره حمد براش ...

قربونت برم عزیزم خیلی ممنونم ان شاء الله شما و مادرتون همیشه سلامت باشید منم براتون چله زیارت عاشورا برمیدارم ان شاء الله هر چه زودتر به مراد دلت برسی